Handel

Redaktionen

Handel

Trommeskind fra Slagtøj Centret giver god lyd

Alt i trommer, trommeskind og tilbehør! Slagtøj Centret forhandler slagtøj fra deres specialiserede værksted, der er anerkendt i hele Norden. Du finder derfor et kæmpe udvalg af trommesæt, reservedele og brugte instrumenter, der altid er investeringen værd.


Vælg det rette trommeskind til din musik

Hos Slagtøjs Centret forhandles Danmarks største udvalg af trommeskind. Det rigtige trommeskind har nemlig meget mere at sige end de fleste måske lige er klar over. Forskellige trommeskind lyder nemlig netop forskelligt! Lyden afhænger altid af en række variabler såsom, hvorvidt skindet er enkelt- eller dobbeltlags eller om det kommer med indbygget dæmpning. Klare skind, hvide coatede skind, eller farvede skind er også valgmuligheder, der kan være med til at gøre dit trommesæt så personligt som muligt. Vigtigst af alt handler det dog om, hvilken producent du vælger at investere i. Hos Slagtøj Centret forhandler man udelukkende trommeskind fra nogle af verdens mest anerkendte producenter, sådan at du ikke behøver at bekymre dig om kvalitet, men bare kan gå på opdagelse i lydbilleder. Mangler du dog trommeskind i specielle mål, kan dette også lade sig gøre, da det store værksted kan speciellave skind efter behov. Udvalget dækker derfor både vidt og bredt hos Slagtøj Centret, så du kan komme hjem med netop det skind, der passer dig.

Trommeskind fra gode mærker som Evans

Udvalget af trommeskind dækker mærkerne Remo, Evans og Aqurian. Disse er alle nogle af verdens førende producenter, og derfor sikre valg indenfor alt der gælder trommeskind. Remo er for eksempel kendt for at være nogle af de mest innovative på markedet. Deres mere end 60 år på bagen, har etableret dem som opfinderen af trommeskindet som vi kender det i dag. Slagtøj Centret forhandler derfor et stort udvalg af skind herfra, men du finder også flere percussioninstrumenter, der ligeledes har vundet stor popularitet. Evans producerer trommeskind til moderne trommeslagere. Udvalget herfra består nemlig af trommeskind til både lilletrommer og stortrommer, samt RealFeel øveplader, som mange forbrugere er blevet særdeles glade for. Evans trommeskind producerer altså lyde, der passer perfekt til nutidens musik. Mærket Aquarian er ikke helt så stort som de andre producenter, men producerer dog stadig fantastiske skind. Specielt jazztrommeslagere er glade for deres skind, da lyden passer utroligt godt til netop denne genre. Denne producent er derfor til specialiserede trommeslagere, der ved præcis hvad de vil have.

Find det store udvalg og de mange skind på www.slagtojcentr.dk. Danmarks bredeste udvalg af slagtøj og tilbehør, er derfor aldrig længere væk end et enkelt klik!