Handel

Redaktionen

Handel

Tessies har de rette penduler og drømmefangere til dit hjem

Det er altid vigtigt at du har det godt, og én måde kan være med penduler og drømmefanger fra Tessies. Tessies er en shop, der har opsat butik i København, men har også en hjemmeside, hvor det er muligt at finde sten, krystaller og andre ting, der kan hjælpe dit spirituelt.


Få penduler med ametyst og find den spirituelle stemning

Du kan altid tage ind forbi Tessies online shop, der er utroligt brugervenlig og veldesignet. De har et fascinerende sortiment af penduler, som de forhandler i mange forskellige varianter. Deres flotte penduler er mere end blot udsmykning til hjemmet. De kan nemlig være med til at berolige dig, så dit hjem får en rolig og spirituel stemning. Desuden er deres penduler utroligt flotte, og vil give ethvert rum en lækker detalje. Du kan altså føle dit hjem både er flot med penduler i krystal og kvarts, men også føle dit hjem har en spirituel energi, der kan gøre du slapper langt mere af. Tessies har blandt andet penduler med ametyst og messing.

Stop dårlige drømme med en drømmefanger

Når du ikke sover godt om natten, er det svært at få dagen til at fungere. Det er blevet meget populært med en drømmefanger, der stammer fra den indianske kultur. Det siges at med en drømmefanger vil alle de dårlige drømme fanges, og du kan sove med gode og trygge drømme. Hos Tessies kan du finde den rette drømmefanger til dig, der ikke blot hjælper dig med at sove godt, men også er flot at se på. En fanger hænges over sengen eller andre steder i boligen, og i løbet af natten filtrerer den drømmene. En drømmefanger kan også bruges som en form for uro hen over babyens og barnets seng. En drømmefanger fås i forskellige dimensioner og udseender. Tager du ind forbi tessies.dk vil du derfor uden tvivl finde den rette drømmefanger, enten til dig selv eller en du har kær.