Handel

Redaktionen

Handel

Tandlægerne Hafniahus garanterer et smukt smil med tandprotese og kosmetisk tandbehandling

Hos Tandlægerne Hafniahus kan du få en tid allerede i dag! Den populære tandlægeklinik, der er beliggende i Randers midtby, tilbyder næsten alle typer af moderne tandbehandling, hvis du går rundt og har ondt i tænderne. Deres behandlinger omfatter alt fra en tandprotese til muligheden for kosmetisk tandbehandling, sådan at alle har muligheden for at kunne få et smukt tandsæt med dig hjem.


Vær sikret flotte naturtro tænder med tandprotese

En tandprotese er en erstatning for manglende tænder. Nogle mennesker har nu til dags svært ved at bevare deres egne tænder, til en sådan grad, at de ender ud i utrolig dårlig forfatning. Dette kan skyldes meget, blandt andet store huller, paradentose, slid eller medført tandmangel. En tandprotese kan vise sig at være en oplagt løsning på netop dette problem! Før valget om tandprotese træffes er det dog vigtigt, at du får dine tænder grundigt undersøgt af en professionel tandlæge. Det kan nemlig nogle gange være en fordel at bevare enkelte tænder, da dette ikke bare medfører mindre arbejde, men også betyder at protesen vil sidde en del bedre fast. Denne forundersøgelse er desuden gratis og helt uforpligtende. Du kan glæde dig ved, at en tandprotese nu til dags fremstilles særdeles naturtro både i forhold til farve og form, hvilket betyder at du næsten kan komme til at få dit oprindelige tandsæts udseende tilbage.

 

Vælg kosmetisk tandbehandling og smil med selvtillid

En anden form for tandbehandling, der kan give dig et smukt tandsæt, er kosmetisk tandbehandling. En kosmetisk tandbehandling er med årene blevet en fast del af arbejdet hos Tandlægerne Hafniahus. Dette skyldes måske, hvor vigtig en del af både helheds- og førstehåndsindtrykket vores tænder er gået hen og blevet. Flotte og sunde tænder siger nemlig meget om vores generelle sundhed, og derfor ligeledes noget om, hvor meget vi smiler til verden. Desuden kan pæne eller mindre pæne tænder også gøre en hel del ved ens selvtillid. Derfor er mulighederne mange, og indbefatter for eksempel procedurer der gør dine tænder hvidere, ændrer formen på dem, lukker mellemrum eller sænker og hæver tandkød. Hos Tandlægerne Hafniahus i Randers udføres en kosmetisk tandbehandling gerne, men altid med afsæt i dine individuelle behov. Dette betyder at der tages højde for både kosmetiske og funktionelle hensyn. Når det gælder en kosmetisk tandbehandling, vil du nemlig kun blive rådet til at rette, slibe, fylde eller blege dine tænder, hvis det giver mening og kan anbefales rent tandfagligt.

 

Besøg www.tandlaegernehafniahus.dk, hvis du vil booke en tid til en uforpligtende vurdering af dine behov, og samtidigt få givet et så retvisende overslag som muligt.