Handel

Redaktionen

Handel

tales gør det nemt for dig at læse krimier og mange andre genrer som lydbøger

Der er ikke den bog, du ikke finder hos www.tales.dk, så gå blot på udkig på den imponerende litteraturhjemmeside i dag. Der finder du bøger indenfor enhver genre, så du er garanteret at finde noget efter din smag og interesse. Hvad end du holder af fantasy, krimier, drama eller digte, kan du være sikker på, at tales er hjemmesiden for dig. Udover fysiske bøger tilbyder tales også e-bøger og lydbøger abonnement, som du kan læse mere om på siden.


Lyt til lydbøger med et abonnement

Ønsker du et abonnement til lydbøger, er tales det rette sted for dig at finde det. tales' lydbøger abonnement er både nemt og praktisk, og giver dig mulighed for, til hver en tid, at lytte til den eller de bøger, du finder interessante. Læs mere om abonnementet af lydbøger på siden, hvor det bliver forklaret, hvordan det virker, og hvad et sådant abonnement er smart til. Lydbøger er bl.a. elskede og populære blandt folk, der er meget på farten eller har for travlt til at sætte dig ned med en fysisk bog. Hvis du kan skrive under på dette, er et lydbogsabonnement helt sikkert noget for dig.

Stort udvalg af fængende og spændende krimier

Krimier er en af de mest elskede genre inden for skønlitteratur hos danskerne. Derfor finder du en bred vifte af krimier hos tales, hvor du er sikker på at finde lige den, du er på udkig efter. Der er både krimier, der står alene samt i serier, alt efter dine præferencer. Find også krimier af en lang række kendte forfattere, såsom Jo Nesbø, Sara Blædel, Jussi Adler Olsen og Inger Wolf m.fl. Du er sikker på at få det kick ud af en krimi, som du elsker, når du vælger at handle hos tales.

tales forhandler alle former for litteratur, så der er ingen grund til ikke at tjekke den flotte hjemmeside ud i dag.