Handel

Redaktionen

Handel

Spar penge, hvor de kan spares – f.eks. på brugte landbrugsmaskiner

At føre landbrug kan være en dyr fornøjelse – uanset om du gør det som profession eller om det i højere grad er en hobby. Derfor kan det være en fordel at spare, når det kan lade sig gøre.


At føre landbrug kan være en dyr fornøjelse – uanset om du gør det som profession eller om det i højere grad er en hobby. Derfor kan det være en fordel at spare, når det kan lade sig gøre.

Et af de steder, hvor du har mulighed for at spare penge, er på dine landbrugsmaskiner – i hvert fald hvis du køber dem brugt. Så her skal det handle om, hvordan man får fat i brugte landbrugsmaskiner hos Kapow.

Køb brugte landbrugsmaskiner på auktion hos Kapow

Hvis du gerne vil spare penge på dine landbrugsmaskiner, så er Kapow det helt rigtige sted for dig at besøge. Her kan du nemlig købe brugte landbrugsmaskiner på auktion og på den måde få dem til en billigere pris. Auktionen foregår online, så du samtidig også sparer den tid, som det ellers ville tage dig at tage til en auktion, hvor du skal møde op for at byde på forskellige maskiner, hvilket kan være en tidskrævende proces. I stedet kan du sætte dig morgen, aften eller hvornår det nu passer dig og byde på en maskine. Du kan se specifikationer og andre væsentlige forhold på maskinen inden du byder, og så kan du selvfølgelig også se hvornår auktionen slutter.

Hvorfor købe dine brugte landbrugsmaskiner på auktion?

Der er flere grunde til, hvorfor du bør købe dine brugte landbrugsmaskiner på auktion i stedet for for eksempel på Facebook, Den Blå Avis eller et andet sted, der også sælger brugte maskiner.

Først og fremmest har du mulighed for at få maskinen billigere, da der bydes om den, fremfor at ejeren sætter en pris. Selvfølgelig er der et minimumsbeløb, men det er som regel lavere end hvis den brugte landbrugsmaskine står til en fast pris. Du har altså mulighed for at gøre en utroligt god handel.

Derudover behøver du ikke at være bange for maskinens stand. For at maskinen kan blive solgt på Kapows auktion, skal den nemlig først tilses af fagfolk, så de kan være sikre på at de sælger en maskine, der kan bruges til noget.

Sælg dine brugte maskiner

Ikke nok med at du kan spare penge på at købe brugte landbrugsmaskiner, så kan du også tjene penge ved at sælge dine brugte landbrugsmaskiner. Auktionen er nemlig åben for at alle kan sælge, såfremt din maskine kan gennemgå tjekket af de fagfolk, der sikrer sig, at alting er i god nok kvalitet til at blive solgt videre. Det er altså en fantastisk mulighed.