Handel

Redaktionen

Handel

Sofaer og sofaborde fra HAY, Hjort Knudsen m.fl. på www.max-jessen.dk

ILVA Max Jessen Terndrup er en møbelbutik, både fysisk og på internettet, til dig, der leder efter stole, senge m.m. fra anerkendte designere. HAY sofaborde er trendy og passer ideelt ind i det moderne hjem. Hjort Knudsen og deres sofaer er kendte for ikoniske design, som falder godt ind i det klassiske, danske hus.


Køb et stilfuldt HAY sofabord i skandinavisk stil hos ILVA Max Jessen Terndrup

HAY sofaborde er til kunder med sans for kvalitet og design. ILVA Max Jessen Terndrup forhandler de berømte sideborde og borde med bakke. Vi elsker HAY for deres minimalistiske design, hvor de simple linjer kan tale et designmæssigt sprog på et meget højt niveau. De funktionelle egenskaber er med til at understrege helhedsoplevelsen. HAY er gået hen og blevet til et af de mest populære mærker inden for møbler og brugskunst. De forskellige design stemmer så godt overens med de visioner, som mange danskere har med deres hjem. Et HAY sofabord er en glimrende tilføjelse til stuen. På max-jessen.dk sælger de også deres berømte HAY DON’T LEAVE ME sidebord til stuen, der kan rumme magasiner, fjernbetjeninger og lignende. Kom evt. forbi i Terndrup for at kigge mere på HAY sofaborde. Gør også dig selv den tjeneste at kigge på andre mærker fra max-jessen.dk.

Hjort Knudsen sofa - polstermøbler i bedste kvalitet

En Hjort Knudsen sofa bidrager med noget flot og gedigent i et traditionelt look. Mærket er dog ikke bange for at afprøve mere moderne ting af. Det er blevet til en bred portefølje af møbler, som hver især imponerer. Det er næppe et tilfælde, at Hjort Knudsen er en af de største leverandører i hele Skandinavien inden for polstermøbler. Med hver eneste Hjort Knudsen sofa får man et stykke funktionelt design i topklasse, man kan nyde og glæde sig over dag efter dag. Sofaen er rammen på livets afslappede stunder. Den er en central del af hyggen i familien. Sørg for at vælge den rette sofa til din familie. Hjort Knudsen imponerer med deres forskellige kollektioner, der er udstillet på max-jessen.dk.