Handel

Redaktionen

Handel

Små investeringer og Aktiesparekonto 2020 - Nyttig info

Her kan du læse om Aktiesparekonto samt de ændringer, som der er sket i 2020. Er dit loft blevet ramt på denne type investeringskonto? Så overvej crowdlending. Hos Crowdton er selv små investeringer mulige, og de kræver ikke noget af dig. Lad pengene vokse, imens du nyder dit liv med en sikre fremtid i vente.


Små investeringer hos Crowdton

Små investeringer er nu også mulige inden for bæredygtig energi. Det kræver ikke, at du er en investeringsekspert. Crowdton har oprettet en platform, hvor store såvel som små investeringer sættes i crowdlending. De lånes ud til at opføre solcelleparker, og når lånet tilbagebetales, så skal du selvfølgelig belønnes med en rente. Crowdton har lånt ud til mange forskellige projekter, så du er sikret en god spredning og derved også en sund risikoprofil. Inden for grøn energi var små investeringer førhen en tung affære, og der blev ofte opkrævet alt for store gebyrer. Nu er det heldigvis også blevet lukrativt for den almindelige mindre investor - dig og mig. Læs mere om, hvordan du kommer i gang med selv små investeringer på crowdton.com.

Aktiesparekonto er blevet begrænset i 2020

De nye tiltag i 2020 betyder, at Aktiesparekonto sandsynligvis holder fast ved loftet og kun løfter det for at justere for inflation. Der var ellers mange, som havde set frem til, at det blev hævet med yderligere 50.000 kr. næste år, men det lader ikke til at ske. Står du nu på bar bund om, hvor du skal smide din hårdt tjente penge hen for at få dem til at vokse? Et solidt alternativt til Aktiesparekonto med dens 2020 ændringer er netop crowdlending, der nu også er muligt i Danmark hos Crowdton. Risikospredning væk fra rene aktier er også noget, som mange søger.

Er der ikke plads til flere midler i din Aktiesparekonto? Overvej en alternativ investering i crowdlending, som ikke svinger i kursen, men som vokser stabilt. Du bliver naturligvis også belønnet med et godt afkast.