Handel

Redaktionen

Handel

Prismatch på Zippo, Patagonia og mange andre brands

Se det smarte Patagonia tøj hos Effektlageret, som tilbyder prismatch på hele deres brede sortiment. Har du brug for en Zippo lighter til dine udflugter i naturen, eller hvad med et Trangia stormkøkken eller friluftstøj fra Haglöfs? Se alle mærkerne på www.effektlageret.dk.


Effektlageret - Patagonia tøj sælges

Helt siden 1973 har Patagonia imponeret. Det amerikanske mærke er førende i tøj til det aktive udeliv. Hos Effektlageret finder du alt fra Patagonia hoodies og jakker til T-shirts og beanies. Fælles for det hele er naturligvis kvaliteten, men mærket har også gjort sig bemærket ved at donere en del af deres årlige omsætning til klimabevarende initiativer. Ligeledes stræber de efter at genanvende materialer i så høj grad som muligt. Det er dog ikke gået ud over kvaliteten. Med Patagonia friluftstøj får man altid en skyhøj kvalitet, som også kan bruges til den helt lange ekspedition. Hvis du elsker at opleve naturen, så er Patagonia tøj perfekt til dig. Se også deres rygsække, caps og skjorter online på effektlageret.dk.

Zippo lighter - Se de mange modeller på effektlageret.dk

Den verdenskendte Zippo lighter kan stadigvæk! Ja, det er faktisk en af de bedste løsninger på det globale marked, og de forskellige modeller er alle fremstillet i fantastiske materialer. Du får simpelthen en lighter for hele livet, når du vælger Zippo. Lightergas og lightervæske kan også købes fra mærket af, og hvis du leder efter reservedele til din Zippo lighter som f.eks. en ekstra sten, så læs også videre online på effektlageret.dk. Deres sortiment indeholder flere modeller fra det anerkendte amerikanske brand, der blev etableret i 1932. Køb f.eks. en lækker, kromet Zippo lighter, eller hvad med en i børstet stål? Hos Effektlageret har du mange muligheder, og du kommer 100 % til at blive forelsket i en af de udsøgte Zippo lightere fra dette udvalg.

Det er fantastisk at bladre igennem de anerkendte mærker på effektlageret.dk. Fordi lige meget om du leder efter en Zippo lighter eller Patagonia jakke, så får du prismatch og flere skønne muligheder. Køb også fra Haglöfs, Jetboil og Trangia via hjemmesiden.