Handel

Redaktionen

Handel

På dan-egtved.dk får du altid høj kvalitet, uanset om du køber en dækkenholder eller kobørster

Hos Dan Egtved er man specialister i alt, der har med staldinventar at gøre, eller så tæt på som det lader sig gøre i hvert fald. Her finder du bl.a. kobørster, dækkenholder, fodertrug, høhæk og meget mere. Butikken har især meget udstyr til henholdsvis kostald, hestestald og grisestald, men kan i mange tilfælde også klare udstyr til f.eks. får, geder og lignende. Læs mere om butikken og deres katalog i artiklen herunder.


Forkæl dine dyr med kobørster fra Dan Egtved

Der er flere måder at skabe en velindrettet stald for sine køer. Én af dem er med kobørster som dem, man finder hos www.dan-egtved.dk. Kobørster har flere gode fordele, da de både rengør og afstresser, og generelt nok skal sørge for, at man får gladere køer. Der er dog også fordele for landmanden ved at installere kobørster i stalden. Det viser si g nemlig, at stressniveauet i stalden kan have betydning for, hvor meget mælk en ko leverer. Derfor kan man faktisk se kobørster som en investering i bedre mælkeudbytte, udover at man selvfølgelig også bare forkæler sine dyr og forbedrer hygiejnen i stalden med dem. Se nærmere på mulighederne indenfor kobørster på Dan Egtved allerede nu.

Den rigtige dækkenholder skaber orden i din stald

Der er mange andre spændende produkter hos den danske forhandler lige nu, udover kobørster. Bl.a. finder man en smart dækkeholder hos dem. Producentens dækkenholdere er fremstillet i galvaniseret kvalitets stål og skal nok holde i mange år frem, selv ved flittig brug. Samtidig er deres dækkenholder let og praktisk at bruge, og den egner sig generelt perfekt til en velindrettet hestestald.

Har du endnu ikke været forbi Dan Egtved og kigge deres katalog inden for bl.a. dækkenholder, kobørster og meget andet staldinventar igennem, så kan det nås endnu. Husk, at hvis du har spørgsmål, fx vedrørende installation af dækkenholder eller kobørster, kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden og få en snak.