Handel

Redaktionen

Handel

Optimer ferien eller firmaforøgelsen med kontorpavilloner eller fritidshuse fra focusmoduler.dk

Sommetider opstår behovet for nye lokaler pludseligt. Måske er det allerede maj, og du vil gerne have et fritidshus klar til sommerferien. Eller du har lige ansat 20 nye medarbejdere, som har måttet klemme sig sammen ved skrivebordene. FOCUS Moduler A/S bygger kontorpavilloner, så dine nye medarbejdere har den fornødne plads. Og hos dem kan du også sagtens få dit nye fritidshus klar til sommerferien.


Kontorpavilloner der matcher firmaets behov

Pludselig pladsmangel i en virksomhed kan gå ud over deres effektivitet, trivsel og arbejdsglæde. Her er en løsning fra FOCUS Moduler A/S fordelagtig. De fremstiller kontorpavilloner i eget værksted og opsætter dem lige, hvor du ønsker det. Du kan få ét eller flere kontorpavilloner, både i én og flere etager, alt efter hvad behovet er. De lægger stor vægt på energibesparelser og miljørigtige materialer, og kontorpavillonerne kræver et minimalt udvendigt vedligehold. Hvis virksomheden vokser endnu mere, er det nemt og hurtigt at forbinde flere kontorpavilloner med hinanden, også med faciliteter som kantine, toiletter og mødelokaler. På focusmoduler.dk kan du se eksempler på, hvordan kontorpavilloner har løst pladsproblemer hos andre virksomheder, og du kan desuden få gratis rådgivning, hvis du forudser pladsmangel i din virksomhed.

FOKUS Moduler A/S bygger fritidshuse efter dine ønsker

Drømmer du om en sommer i et fritidshus, som er helt dit eget? Og ovenikøbet bygget efter præcis dine ønsker og behov? Hos FOCUS Moduler A/S har de hurtige, energieffektive løsninger i topkvalitet og miljørigtige materialer. Hvad enten du drømmer om et moderne, stilrent fritidshus med et snert af luksus eller et mere traditionelt fritidshus med bløde møbler, opvask i hånden og høje trælofter, er der gode muligheder hos FOCUS Moduler A/S. Du kan få totalentreprise, så det eneste, du skal gøre, er at fortælle om dine krav og ønsker, og så sætte nøglen i låsen og indtage dit fritidshus. Ved totalentreprise sørger de for absolut alt: installation af vand og varme, inventar, møbler m.m. På www.focusmoduler.dk kan du blive inspirereret af andres fritidshuse, eller du kan kontakte dem, hvis du har spørgsmål, tvivl eller simpelthen bare lyst til et færdigt fritidshus så hurtigt som muligt.