Handel

Redaktionen

Handel

Mangler du facadeskilte og solfilm? Besøg www.amstrupskilte.dk allerede i dag og se udvalget

Hos Amstrup Skilte finder du alt inden for indvendig, udvendig og digital skiltning. Kvaliteten og servicen er altid i top, og de sørger for alt fra produktion til montering. Se det komplette udvalg af facadeskilte og solfilm direkte på deres webshop.


Facadeskilte lige efter din smag

Giv dine besøgende det bedste indtryk med flotte facadeskilte fra amstrupskilte.dk. Her er du sikret den optimale udsmykning af din virksomhed, og du bestemmer helt selv designet. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til valg af form, farve og størrelse på dine facadeskilte.

Vil du have dit logo eller firmanavn ud, hvor det kan ses, står Amstrup Skilte klar til at efterkomme dine ønsker – og er du endnu ikke helt sikker på, hvad du er på udkig efter, er de altid klar til at vejlede, hvor der er behov. Forhandleren sørger for valg af beslag efter typen af underlag, således at facadeskiltene kan monteres sikkert på alle bygninger. Den høje kvalitet sikrer lang levetid og modstandsdygtighed over for vind og vejr. Facadeskilte kan både monteres på skinner eller som fritstående bogstaver. Vil du være sikker på at blive set i mørket, kan der også monteres LED-lys. Du er, uanset dine præferencer, garanteret facadeskilte, der stråler af god kvalitet. Bestil dit næste facadeskilt før din konkurrent.

Skab det bedste arbejdsklima med solfilm fra Amstrup Skilte

Store glaspartier er både flotte og sikrer en god portion dagslys på kontoret, hvilket er særligt tiltrængt i vintermånederne. I sommervarmen kan det dog hurtigt komme til at føles som at sidde i et drivhus, hvis ikke man har sikret sig mod varmen med solfilm. Solfilm skaber varmereduktion og lysreduktion ved montering direkte på vinduer og glasfacader. Ved at afskærme solen, forbedrer solfilm indeklimaet, beskytter solfølsomt inventar mod at falme og mindsker blændende genskær fra lysstråler. Solfilm er dermed uundværligt i enhver virksomhed eller butik med store glaspartier og/eller glasfacade. Solfilm er også populært som brug på bilruder for undgå at blive blændet af solens skarpe stråler under kørsel. Amstrup Skilte leverer solfilm, der er skræddersyet dine behov, uanset størrelsen på dine vinduer. De tilbyder også en helt særlig form for solfilm kaldet spejlfolie, som gør det muligt at se ud gennem glasvæggen på et kontor, men ikke ind. Her skal der dog gøres opmærksom på, at effekten er modsatrettet ved bagbelyste lokaler, således at der kan kigges ind, men ikke ud. Kontakt forhandleren for et godt tilbud.