Handel

Redaktionen

Handel

Lej eller køb mobilt kontor og køkken fra DC-Supply

Uanset om du skal bygge om eller blot finde en løsning til kontor og køkken, så er DC-Supply klar til at hjælpe. Hos dem er det muligt, at bestille en god mobil containerløsning. Du kan derfor vælge et mobilt kontor eller et mobilt køkken, der har alle de nødvendige faciliteter og plads.


Mobilt kontor giver dig mere frihed

Skal du finde en god kontorløsning, enten midlertidigt eller permanent? Så er et mobilt kontor fra DC-Supply helt sikkert det, du bør overveje. Med et mobilt kontor kan du let få det transporteret til det ønskede område, og komme i gang med at arbejde derfra. Et mobilt kontor har selvfølgeligt et godt indeklima, så du er sikret at du og dine medarbejdere har et godt arbejdsmiljø. Du kan bestille det mobile kontor til at blive specialindrettet så I har alt det, I får behov for på kontoret, plus lidt ekstra komfort. Et mobilt kontor kan være en løsning for kortere og længere perioder, og kan specielt være godt ved byggepladser og lignende, hvor du gerne skal have adgang til et kontor. Du kan altid fortælle dem, hvad du ønsker i et mobilt kontor, og DC-Supply vil sørge for at matche dine behov og ønsker. Vælg et mobilt kontor fra dc-supply.dk, og vær sikret den bedste kvalitet.

Bestil mobilt køkken til arbejdspladsen

Foruden kontorer er det også muligt, at leje eller købe et mobilt køkken fra DC-Supply. Et mobilt køkken kan bruges mange forskellige steder, bl.a. hvis der tilbydes mad eller køkkenfaciliteter ved byggepladser. Der kan et mobilt køkken specielt være praktisk, da en byggeplads oftest er for en periode, og derefter skal kunne komme videre. Et mobilt køkken kan let flyttes, når det er tid til at komme videre. Der er derfor rig mulighed for at købe eller leje, alt efter hvordan dine behov er. Det kan nemlig sagtens være en midlertidig løsning ved skoler, kontorer eller andre steder. Et mobilt køkken laves i en ISO container, der gør dem lette at flytte, og med de rette standarder. Du kan selvfølgelig vælge forskellige størrelser, alt efter hvor mange der skal anvende køkkenet. Alle køkkener fås med lager samt køl og frys, der netop ikke kan undværes i et køkken. Du kan også vælge at få en rampe, så det er lettere med varemodtagelse. Tag ind forbi dc-supply.dk og bestil et mobilt køkken.

DC-Supply hjælper altid med gode og holdbare containere til forskellige formål til både private og erhverv. De kan levere i og udenfor Danmark.