Handel

Redaktionen

Handel

Jafi.dk forhandler riffel og ammunition fra markedets bedste producenter

Det er altid vigtigt at have udstyr til jagt, der kommer i høj kvalitet. Hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor kan du være sikker på netop dette. De er specialister i jagt, og kan derfor også hjælpe dig til det rette produkt. Har du brug for en riffel, eller leder du efter ammunition, har de lige det du skal bruge.


Vær sikret den bedste riffel fra Sauer

En jæger kan ikke undvære en god riffel, når de skal på jagt. Er du ved at udskifte din gamle, eller er du helt ny, så er JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor, det rette sted for dig. De har alt du skal bruge i rifler. Du kan finde dem i høj kvalitet, og flotte designs, fra kendte mærker. Det er blandt andet muligt at få en riffel fra Sauer, Browning, Tikka og Mauser i blandt mange andre. Der er forskel på kaliber, og det skal du selvfølgelig tage i betragtning, inden du køber en riffel. Har du brug for hjælp, så du er sikker på du får den bedste riffel til dig, så tag kontakt på jafi.dk.

Find ammunition fra Sellior & Belot

Du kan selvfølgelig også finde ammunition hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor. Køb startpatroner, jagtpatroner m.m. på deres hjemmeside, og vær sikker på det bedste. Du kan være sikker på at finde ammunition fra nogle af de største producenter på markedet. Blandt andet kan du finde ammunition fra Norma, Sellior & Belot, Jaguar og Hunting Steel. De går alle sammen op i god kvalitet, og derfor er du sikret det bedste ammunition. For at gøre din søgning lettere, har de sat underkategorier på siden. Det gør det altså lettere at finde ammunition der matcher dit våben. De har nemlig lufthagl, riffelammunition og jagtpatroner i blandt andre underkategorier. Tag ind forbi jafi.dk og se deres udvalg af ammunition. Du kan altid tage kontakt, hvis du har brug for hjælp.