Handel

Redaktionen

Handel

Håndværktøj og stålplader fås i høj kvalitet hos P. Conradsen

P. Conradsen tilbyder forskellige slags håndværktøj både enkeltvis og som et samlet sæt. Derudover har de også mange typer stålplader. Du kan se deres sortiment på pconradsen.dk. De byder kunderne velkommen via deres motto, der lyder: ”Altid at levere den rette vare - til den rigtige pris - og til den lovede leveringstid”.


Håndværktøj fra Milwaukee og Wera

Virksomheden har forskellige underkategorier inden for håndværktøj, det tæller bl.a. nøgler, momentværktøj, tænger og sakse m.m. De har håndværktøj fra professionelle værktøjsbrands, da kun det bedste er godt nok. Det vil sige, at uanset om du er tømrer, snedker, elektriker eller andet, så vil der være håndværktøj til din profession. Tages der udgangspunkt i nøgler, så har de over hundrede forskellige produkter på lager. De udvalgte nøglebrands er Milwaukee, Bato, Wera og mange flere. Det er muligt både at bestille en enkelt nøgle eller et nøglesæt. Uanset hvilket håndværktøj du måtte have interesse for, så tilbydes der altid fri fragt i Nordjylland samt døgnservice. Ud over det så vil du altid kunne få personlig og faglig rådgivning af alle deres produkter. Har du brug for hjælp, kan du både ringe til dem eller sende dem en mail på [email protected].

Find stålplader til alle formål

Har du brug for stålplader, så tilbyder P. Conradsen mange forskellige af slagsen. Sortimentet er omfattende og indebærer koldvalsede finplader, varmgalvaniserede finplader og el-galvaniserede finplader m.m. Det betyder, at de har stålplader til næsten alle slags formål. Kategorien koldvalsede finplader for eksempel er et oplagt valg som eksempelvis karrosseriplader. Det skyldes blandt andet, at koldvalsede finplader er varmevalset plader, der efterfølgende er valset tyndere i kold tilstand ned til 0,5 - 3 mm. På den måde vil de koldvalsede plader blive mere præcise i tolerancen samt få en finere overflade. De varmegalvaniserede finplader egner sig perfekt til udendørs brug, da de er overfladebehandlet med et tyndt lag zink. Det giver en beskyttelse mod korrosion. Har du brug for vejledning, om hvilke stålplader du skal vælge, kan du kontakte deres kundeservice. Ønsker du at ringe til dem, kan du gøre det på telefonnummeret, der er 96 20 20 20.

Virksomheden har deres hovedafdeling i Frederikshavn i Nordjylland. I næsten hundrede år har de markeret sig som en pålidelig leverandør til bl.a. skibsindustrien, fiskerisektoren og jern- og maskinindustrien. De seneste år har de været i en markant vækst, hvilket blandt andet skal ses i lyset af en høj personlig service og et udpræget branchekendskab. De har velorienterede medarbejdere, der står klar til at løse dine ønsker inden for jern og stål. Det være sig, om du står og mangler stålplader, håndværktøj eller andet.