Handel

Redaktionen

Handel

Godt udvalg af smarte Posca tusser og Silk Clay modelleringsmasse til sjov leg hos CCHobby

CCHobby har mange forskellige slags hobbyartikler til både voksne og børn. Læs bl.a. om Posca tusser og om Silk Clay her.


Posca tusser

CCHobby har alt i hobbyartikler til kreative børn og voksne. Uanset hvilken måde du kan lide at udfolde dig kreativt på, så har de lige de materialer du skal bruge. Hvis du kan lide at tegne, så har de tegneredskaberne, hvis det er maleriet der kalder på dig, så har de både maling, lærred, pensler og alt hvad du skal bruge. Hvis du kan lide at klippe og klistre, så har de alt i sakse, lim, forskellige slags papir og karton, og hvis du er til formning, så tjek udvalget af gips, modellervoks, formningsmasser og meget mere. I butikken er der også professionelle redskaber som fx Posca tusser, som bruges af både amatører og professionelle. Posca tusser kan skrive og tegne på nærmest alle overflader og er derfor perfekte til bred kreativ udfoldelse. Hvis du vil dekorere dit skateboard, dine potteplanter, væggen på børneværelset, male graffiti eller noget helt femte, så er Posca tusser din bedste ven.

Silk Clay modelleringsmasse til børn og voksne

CCHobby sælger også redskaber til formning og støbning, og hvis du har arbejdet meget på flade formater som fx papir eller lærred med at tegne og male, så bliver du nødt til at prøve at formgive. Det vil gå op for dig, at det nærmest er det sammen, bare i 3D. Det er en spændende oplevelse for folk, der har tegnet meget at pludselig få en klump ler i hånden og give den form. På cchobby.dk kan du bl.a. finde et bredt udvalg af Silk Clay, som er en modelleringsmasse til både børn og voksne. Det er en skumagtig masse, som er super behagelig at arbejde med. Den sviner ikke, klistrer ikke og er let af formgive. Desuden findes der mange forskellige slags pynt, som du kan færdiggøre og personliggøre dine Silk Clay figurer med. Prøv at giv en klump Silk Clay til et barn, der elsker at tegne og se hvad der sker af magi.