Handel

Redaktionen

Handel

Forny dit look med CND neglelak og de mange lækre Tan-Luxe produkter fra Villaume

Hvis du tager højde for, hvad du putter på ansigtet og kroppen af make-up, cremer og andre skønheds- og plejeprodukter, bør du tjekke det skønne univers hos www.byvillaume.dk ud i dag. Her er der taget højde for kvaliteten, så du udelukkende finder produkter, der er gode for din hud på den ene eller anden måde. Find også en lang række kvalitetsbrands såsom Tan-Luxe, Vita Liberata og CND neglelak m.fl.


Tan-Luxe både plejer og giver flot kulør

Ønsker du at have en lækker kulør, der passer perfekt til din hud? Så er udvalget af tanning produkter fra det anerkendte brand Tan-Luxe, som du finder i stor stil hos Villaume, lige noget for dig. Tøv derfor ikke med at tage et kig på de mange Tan-Luxe produkter, som alle er nøje fremstillet med fokus på høj anvendelighed, multifunktionelle egenskaber og samtidig er skræddersyet til den enkelte hudtone og -type. Har du et ønske om at finde et Tan-Luxe produkt til ansigtet, kroppen eller begge dele, er dette en mulighed med udvalget hos Villaume. Her er de mest populære produkter fra Tan-Luxe, og endda mere end det, at finde. Tan-Luxe produkter udmærker sig især ved både at have en sminkende effekt, samtidig med at de plejer huden.

Skab flotte negledesign med CND neglelak

CND neglelak, som forhandles i stor stil hos Villaume, er et af det absolut mest elskede neglelakbrands. Creative Nail Design, som CND neglelak står for, giver dig muligheden for at skabe netop det neglelaklook, som du ønsker dig. CND neglelak er dog ikke det eneste, du finder, idet CND også laver en masse andre produkter til pleje af dine negle. Du finder bl.a. neglebåndscreme, filesæt og meget andet. Fælles for alle produkter fra CND neglelak er, at de er af høj kvalitet og holder længe. Så gå blot på udkig blandt de skønne produkter og lad dig inspirere til nye designs af dine negle.

Villaume kan hurtigt blive din foretrukne forhandler af alt, der hedder make-up, neglelak og hudpleje. Så snyd ikke dig selv for de skønneste produkter på markedet.