Handel

Redaktionen

Handel

Find diverse minilæsser udstyr og en smart stubfræser hos DK-TEC

Hos DK-TEC kan du finde alt i maskiner til landbrug, skovbrug, have og anlæg. De har bl.a. et stort udvalg af minilæsser udstyr samt en smart stubfræser i deres sortiment, som du kan læse mere om her.


Minilæsser udstyr

Hos DK-TEC kan du finde et stort udvalg af mange forskellige maskiner og udstyr til gode priser. De har alt til landbruget, skovbruget, have og anlæg. Hvis du fx leder efter minilæsser udstyr, så har de alt, hvad du skal bruge. Der er mange forskellige smarte maskiner og tilføjelser, man kan koble på sin minilæsser for at få den til at klare alverdens opgaver på landbruget, haven eller i skoven. Du kan bl.a. købe en hydraulisk stennedlægningsfræser i butikken, som kan sættes på minilæsseren. Der er mange forskellige muligheder, hvis du har en minlæsser, og i butikken dk-tec.dk finder du et stort udvalg. De sælger til private og virksomheder, og yder altid personlig betjening og professionel rådgivning. Hvis du har spørgsmål til minilæsser udstyr, så kan du altid kontakte dem og søge hjælp. De står altid klar til at hjælpe dig, og du kan være sikker på at du kan finde lige det, du skal bruge af udstyr, maskiner og køretøjer i butikken.

Stubfræser med elstart

Hos DK-TEC kan du finde et stort udvalg af maskiner til have- og anlægsarbejde samt landbrug. Der er mange forskellige gode tilbud i butikken, og hvis du har brug for vejledning, så kan du helt sikkert finde hjælp hos dem, for de har mange forskellige dygtige medarbejdere, som står klar til at rådgive om det store udvalg og de mange muligheder. Skal du fx bruge en stubfræser med elstart, så kan du finde en super maskine i butikken. Deres stubfræser har 8 tænder og altså fire sæt i alt, den har elstart, gashåndtag og justerbart styr, kuglekoblingstræk og vejer 135 kg. Den er super mobil og kan klare mange opgaver. Denne smarte stubfræser giver stor mobilitet og flexibilitet, og du kan være sikker på, at den kan klare de opgaver du har i skoven, haven og anlægget. Læs mere på www.dk-tec.dk.