Handel

Redaktionen

Handel

Det moderne USB C kabel - Mindre plads og større ydeevne

Hvis du har muligheden med dine apparater, så bør du 100 % vælge et USB C kabel. Denne artikel går lidt i dybden med disse, og hvad de er i stand til.


USB C kabler benyttes i dag i endnu flere apparater end nogensinde før!

USB-teknologien har længe været computer standarden, men den udvikles hele tiden. Det nye skud på stammen er så USB C kablet, der kan bruges til mange moderne elektroniske apparater som f.eks. mobiltelefoner. Derfor er mange PC’er i dag også udstyret med en USB C 3.1 indgang og udgang. Hvis du har en PC, der understøtter USB C, så skal du helt klart udnytte det. Du vil opnå fordele som ekstraordinær hurtig overførsel. Kablet kan også fås som adapter. Det er bl.a. muligt at shoppe USB C til USB A og B adaptere, og man kan også købe USB C til Micro B, Lightning og mange flere. Docking stationer med USB C 3.1 kombineret med andre tilslutningsmuligheder er for mange mennesker et oplagt produkt. Det hænger især sammen med, at mange bærbare PC’er ikke har nok tilslutningsmuligheder i forhold til behovet. Husk også at tænke på forhold som kabellængde og farve, inden du vælger en vare.

Køb af USB C kabel - Hvilken type butik?

Hvis du føler, at du har en idé om hvilket USB C kabel, som du skal vælge, så er næste skridt at finde en forhandler. Især ved mere specifikke krav til USB 3.1 kabler kan det være en fordel at handle hos en af markedsspecialisterne med det bredeste udvalg. Derfor vælger mange danskere faktisk at handle hos et udpluk af ganske få webshops (fordi der er penge at spare online). I starten af denne artikel er der et link, du kan følge. Den giver dig et forslag til en af de førende webshops inden for salg af USB C 3.1 kabler, men også docking stationer, brackets, PCIe kort og hubs, der understøtter denne teknologi.