Handel

Redaktionen

Handel

Barf Hundemad og levende madding forhandles hos Fodergrossisten.dk

Fodergrossisten.dk har et stort udvalg af dyrefoder til mange forskellige dyr. Læs bl.a. her om levende madding samt om Barf Hundemad.


Giv hunden god og sund mad med Barf hundemad

Søger du efter godt foder til din hund, så se udvalget af Barf Hundemad hos Fodergrossisten.dk. Barf Hundemad laver hundefoder i allerbedste kvalitet. Deres foder indeholder masser af kød af bl.a. okse, lam, kylling, laks, and, fasan, kanin og andet vildt. De har masser af forskellige foder i sortimentet, og deres produkter er i den bedste kvalitet. Det er baseret på et højt indhold af kød og masser af proteiner og gode enzymer til din hund. Du kan med sikkerhed finde den helt rigtige Barf Hundemad til din hund i butikken, da de har mange forskellige at vælge imellem. De bruger kvalitetskød og organer i deres opskrifter, og maden skal serveres rå for at bevare de gode enzymer til hunden. Derfor leveres Barf Hundemad i en flamingokasse, så det holder sig frossent og du kan lægge det direkte i fryseren og tage rullerne op en efter en. Du kan helt sikkert finde den bedste slags foder til din hund i butikken, bare klik ind på fodergrossisten.dk og få gode priser på kvalitetsfoder til din hund fra Barf Hundemad. Foder er meget vigtigt for hundens sundhed og gode humør. Man skal huske at fodre den godt, så den holder sig sund og rask og får energi til at bevæge sig.

Fang flere fisk med levende madding

Fodergrossisten.dk har også levende madding til fiskeri. De har et stort udvalg af god madding til at kunne fiske med krog og flydelod. De fører bl.a. zorphobas morio eller melorme levende, som kan bruges til at fiske med krog. Levende madding bruges kun til flydelod og krog, og det er den slags fiskeri, hvor man kaster krogen ud en enkelt gang og lader den ligge og vente indtil fisken bidder på. Hvis man fisker med blink, så kaster man hele tiden blinket ud og trækker det ind igen for at holde det i bevægelse, så det ligner at blinket er en lille fisk, der svømmer. Blinket har reflekterende overflade, som kaster genskin af sig, hvilket gør, at det er let at få øje på. Når man fisker med krog og levende madding, så går det mere stille for sig. Hvis man fx ror ud med robåd og kaster krogen ud, så kan man sikre en bestemt og ensartet dybde med flydeloddet. På den måder hænger den levende melorm nede ved bunden og får de sultne fisk til at bide på. Inden for levende madding, så er melorme klart det bedste valg. Du kan helt sikkert finde det rette tilbud i butikken på www.fodergrossisten.dk, hvor der er mange forskellige gode tilbud på både foder og madding. Du kan også finde levende foder til krybdyr og reptiler.