Ferie & Rejser

Redaktionen

Ferie & Rejser

Lej privatfly til London, Dresden, Hannover m.m.

Flere har fået øjnene op og spottet, at der faktisk er en del fordele ved at booke et privatfly, også som helt almindelig dansker. Private Jet Partner er også et dansk firma, eller nærmere sagt en broker. De tilbyder destinationer i hele Europa og videre til resten af Verden. Er du interesseret i jet udlejning til Faro, Lissabon eller måske Olbia eller Cannes?


Privatfly direkte frem - rejs med stil!

Drømmer du om sol og varme dage på en fjern strand i udlandet? Tag springet lige nu, og book et privatfly. Flyv i bedste VIP-stil til Sevilla, Palermo, Split eller andre eksotiske rejsemål, hvor der er plads til at nyde livet med færre kedelige sommerdage, end vi har her i DK. Browse spændende destinationer på www.private-jet-partner.dk, og find inspiration til den næste rejse.

Private Jet Partner og deres destinationer

Glæd dig til spændende destinationer, hvor solen står højt, og der er cocktails i massevis. Nogle spændende feriedestinationer, hvor der er plads til luksusoplevelser, er Olbia, Faro, Sevilla og Cannes. Private Jet Partner arrangerer nemlig VIP fly til disse destinationer fra Aarhus, Billund m.m., men du er ikke begrænset til et rutekort. Da du flyver privat, kan du selvfølgelig leje en privat jet til din drømmedestination, uanset hvor henne i Verden den er. Vil du vide mere om betingelser og evt. flytyper, du kan vælge imellem? På private-jet-partner.dk kan du læse dig klog på jet udlejning til Frankrig, Belgien, Holland, Italien m.m. Rejs med taxifly gennem denne broker, som er god til at finde de bedste deals. Det sikrer, at du let kan komme frem til London, Rom, Paris, Barcelona m.v., eller hvor du drømmer om at besøge med taxifly.

Drej globussen, og vælg en destination. Landede den på Prag, Istanbul eller Sydney? Lej et privatfly på private-jet-partner.dk, der er en erfaringsrig broker med stort kendskab, som kommer dig til gode. Den er for forretningsrejsende, men også til gruppe charterfly, golfrejser, Formel 1 rejser, fodboldferier m.m.