Ferie & Rejser

Redaktionen

Ferie & Rejser

Kom bag rattet i en Lotus Elise racerbil hos Padborg Park

Har du fart i blodet? Og har du en indre drengedrøm om at køre i en ægte racerbil? Den drøm kan meget muligt gå i opfyldelse, da du hos Padborg Park kan køre racerbil på bane. De har et væld af racerbiler og superbiler at vælge mellem, så du kan køre i det helt rette køretøj, når du skal ud at brænde dæk af. Du kan b.la. køre en tur i den populære Lotus Elise racerbil eller sågar prøve kræfter med teambuilding på racerbanen.


Mærk farten og adrenalinen i en Lotus Elise racerbil

Mærk farten og adrenalinen, når du sætter dig bag rattet i en Lotus Elise racerbil hos Padborg Park. Du får muligheden for at køre 3+3 omgange i den lynhurtige Lotus Elise racerbil. I de første 3 omgange får du selv lov til at sidde bag rattet og fornemme den hurtige acceleration og de mange hestekræfter. I de 3 sidste omgange, får du lov at sidde på passagersædet og mærke, hvordan det føles, når en professionel instruktør sidder bag rattet i en Lotus Elise racerbil. Lotus Elise racerbilen er bygget til fart og vælger du den som dit køretøj, er du garanteret en oplevelse, du sent vil glemme. Gå ind på www.padborgpark.dk, og læs mere om deres mange kør-selv muligheder.

Kom til teambuilding i Padborg Park

Måske troede du, at racersport var en solo sport? Men der kan du godt tro om igen. Hos Padborg Park tilbyder de et bredt udvalg af events, hvor teambuilding på racerbanen er i fokus. Mangler du et sjovt firmaevent? Hos Padborg Park har de god erfaring med at levere fede oplevelser til firmaer og større grupper. Oplevelser der er fulde med sjov, læring, fart og ikke mindst teamwork. Padborg Park har Danmarks længste racerbane, hvorfor de kan byde på masser af teambuilding opgaver og underholdende udfordringer. Der er rig mulighed for, at I kan skræddersy jeres firmaevent, præcis som I vil. I kan b.la. race som hold, hvor dem, der samarbejder bedst, også bringer pokalen hjem. Se udvalget af teambuilding events, og læs mere om, hvad Padborg Park har at tilbyde.