Ferie & Rejser

Redaktionen

Ferie & Rejser

Adventure Holidays - Rundrejse til Australien, New Zealand og Mallorca

Adventure Holidays tilbyder kvalitetsrejser til spændende destinationer, hvor alt er inklusivt i prisen - både rejsen, entréer og forplejning. Tag på rundrejse til New Zealand og Australien eller på vandreferie til Mallorca. Ferierne er med dansk rejseleder, og du kan læse mere her i artiklen eller på adventureholidays.dk.


New Zealand og Australien rundrejse - Book online

Når du booker en rejse hos Adventure Holidays, så er der rejsegaranti. Kom på rundrejse til New Zealand og Australien. Denne tur indeholder både stop i Sydney med mulighed for at udforske denne australske metropol i dybden. Der er mange stop rundt omkring i New Zealand, hvor der både besøges steder på Nordøen og Sydøen. Denne rundrejse til Australien og New Zealand indeholder dansk rejseleder, og alle udgifterne er inkluderet i prisen. Du skal blot tænke på dine lommepenge! Adventure Holidays tilbyder også informationsmøder inden afrejse, og dette kan du læse mere om på www.adventureholidays.dk. Det kan godt være, der er langt væk til Australien og New Zealand, men en rundrejse til disse to lande på den anden side af Jorden er simpelthen et must mindst én gang i livet. Tag til Kiwiernes Land med Adventure Holidays, og kom på en mindeværdig rejse uden lige til Oceanien.

Vandreferie på Mallorca - Info på adventureholidays.dk

Adventure Holidays er også en Mallorca specialist, hvor der er flere lækre vandreferier og rundrejser at vælge imellem til denne ferieø, der i mange årtier har stået højt på danskernes ønskeliste. Øen har et ry for at være strand, badeferie og drinks, men det er næsten en skam. Med en vandreferie på Mallorca hos Adventure Holidays kommer man bag kulisserne, så at sige. Vandreferien til Mallorca har fokus på Tramuntana bjergene, der er spækket med flotte stier, hvor der vandres på. Turen kommer til at indeholde tre overnatninger i Sant Elm, 2 overnatninger i Banyalbufar samt 2 overnatninger i Port De Sóller. Der kommer til at være besøg på en olivenfabrik og rigtig mange skønne oplevelser undervejs. Husk, at det hele (forplejning, entréer osv.) er inkluderet i selve prisen på denne vandreferie til Mallorca.

Book en rundrejse til New Zealand og Australien eller en vandreferie på Mallorca med Adventure Holidays.