Elektronik & Tech

Redaktionen

Elektronik & Tech

POS til hotel og kassesystem til iPad - Ajour

Hvis du leder efter et solidt, nemt og tilpasningsdygtigt kassesystem til iPad og andre tablets, så er Ajour måske svaret. Læs mere om POS til hotel, turisme, detail og restauration her.


Kassesystem med iPad kompatibilitet

Ajour er et kassesystem med en bred vifte af kunder fra mange forskellige brancher. Deres kassesystem til iPad samt andre tablets er enormt tilpasningsdygtigt og kan bruges af en bred vifte af forskellige forretninger bl.a. detailhandel, restauration, service, turisme, hoteller og meget mere. De har bl.a. også fodboldklubber som kunder, for deres meget avancerede system har en lang række funktioner til forskellige slags forretninger. Deres kassesystem til iPad er samtidig enormt let at lære, det kan faktisk læres på bare 20 minutter, når nye medarbejdere skal læres op. Ejere og managers kan logge på fra distancen uden at forstyrre driften, og systemet giver adgang til megen data, grafer og statistikker over salget, som kan være interessante for lederne. Deres POS er meget populært på verdensplan, da det virkelig har et intuitivt design, som er super at lære og som samtidig har gode og effektive funktioner til et alsidigt brug. Læs mere om deres kassesystem til iPad på ajourpos.com.

Få et intuitivt system til POS på hoteller

Leder du efter nyt POS til hotel, så har Ajour et godt tilbud til dig. De tilbyder uforpligtende præsentation, gennemgang og demonstration af deres POS til hotel for at du kan se, hvor godt deres system er. De tror selv på deres produkt, og det er der god grund til. De har kunder i mange forskellige brancher, som alle er glade for systemets avancerede funktioner og dets intuitive interface. Det er let at lære for medarbejdere og det har en bred vifte af funktioner, som kan tilpasses til både turisme, hotelbranchen, detailhandel, mad, restauration, fodboldklubber og meget mere. Systemet egner sig også til koncerner, som har mange forskellige butikker eller hoteller og som derfor skal bruge et fælles system med adskilte undersystemer til hvert enkelt hotel eller butik. Du kan få et uforpligtende tilbud på deres hjemmeside www.ajourpos.com, hvor du kan læse meget mere om deres POS til hotel.