Elektronik & Tech

Redaktionen

Elektronik & Tech

Headset.dk forhandler både Sennheiser og Plantronic headset

På www.headset.dk forhandles headset til enkeltmands kontorer, åbne kontorlandskaber og callcentre miljøer. De mange produkter under kategorier headset egner sig nemlig til både private og erhvervsdrivende, der på forskellig vis har brug for at være tilgængelig på telefonen i længere tid ad gangen.


Arbejd med den bedste lyd gennem Sennheiser headset

Et Sennheiser headset er en populær del af sortimentet hos www.headset.dk. Et Sennheiser headset fra produktklassen Epos er nemlig kendt for at være et af verdens bedste, der altid lever op til ambitionen om høj lydkvalitet og komfortabelt brug. Ud af de mange typer headset på markedet er et Sennheiser headset derfor bestemt værd at nævne — og derfor netop en del af udvalget på www.headset.dk. Det ledningsfrie design gør det muligt for dig at bære dit Sennheiser headset langt væk fra dit skrivebord, sådan at du kan være fleksibel igennem din arbejdsdag, og aldrig misse et opkald. Ligeledes er et Sennheiser headset programmeret til at reducere baggrundsstøj, sådan at dine opkald kan gå knivskarpt igennem i begge ender af røret. Arbejder du derfor i åbne kontorlandskaber eller kører du meget i bil på dit arbejde, kan et Sennheiser headset være en god investering, hvis du vil kunne tage opkald på den mest hensigtsmæssige måde.

Vælg et smart Plantronic headset til kontoret

Et andet valg hos www.headset.dk er et Plantronic headset. Dette headset er også en god løsning for mange, der arbejder med opkald på en daglig basis. Plantronic headset er udviklet på moderne manér ved at kombinere både lyd, stil og komfort sådan, at dit arbejdsredskab er en naturligt forlængelse af din krop. Du kan derfor trygt vælge Plantronic headset til enten dig selv eller dine medarbejdere, hvis du er på udkig efter nyt udstyr. En af fordelene ved et Plantronic headset er deres Bluetooth funktioner. Dette betyder nemlig ikke bare, at et Plantronic headset er uden ledninger, men ligeledes at du får en diskret kommunikationsløsning, der automatisk kan skifte mellem enheder alt efter, hvor opkaldet kommet fra. Disse produkter er derfor skræddersyet en moderne arbejdsdag og livsstil. Det gør det nemlig muligt at være fleksibel med hvor og hvornår et opkald tages eller udskydes. Sidst men ikke mindst kan du altid vide dig sikker på, at en investering i et Plantronic headset er en langtidsinvestering. Du kan derfor slippe for både ledninger og produkter, der slides op alt for hurtigt med nye headset fra Plantronic!

 

Besøg www.headset.dk, hvis du er overbevist om, at headset fra netop denne leverandør vil kunne gavne din virksomhed. Dette er www.headset.dk bestemt selv overbeviste om, og de hjælper derfor gerne dig på vej mod en lettere hverdag med lækre produkter fra både Sennheiser og Plantronic.