Elektronik & Tech

Redaktionen

Elektronik & Tech

Find det nødvendige elektronik til dit tv

I dag bliver der stillet høje krav, når der skal købes tv. Vi er langt fra den retro flimmerkasses tid, fordi billedopløsningen er bedre end nogensinde, og fordi der er flere funktioner, som kan højne oplevelsen. Hvis du vil opgradere din tv-oplevelse, så er der nogle gadgets, der kan hjælpe dig på vej.


En Samsung fjernbetjening

Samsung er en af de mest populære udbydere af smart tv. Hvis du også er hoppet på den bølge, så skal du selvfølgelig også have en Samsung fjernbetjening. De nye Samsung fjernbetjeninger kommer med de vigtigste funktioner såsom en knap til Netflix, så man hurtigt kan komme i gang med at streame film og serier.

Av-Cables.dk har et stort udvalg af Samsung fjernbetjeninger. Her finder du Samsung fjernbetjeninger af andre producenter, som dog kan programmeres, så du får de nøjagtigt samme funktioner som med en original Samsung fjernbetjening. Find din Samsung fjernbetjening her, og få det fulde udbytte af dit tv.

VGA-kabel og HDMI-kabel

Har du ved siden af tv’et en projektor til at se ting på? Så kan du have behov for et VGA-kabel. Et VGA kabel er en form for kabel, der kan forbinde din computer med andre elektroniske enheder. Et VGA-kabel kan tilsluttes til din computer, så du kan se film, videoer eller serier på projektoren. Til andre tv’er kan man have brug for et HDMI-kabel i stedet. Vær derfor opmærksom på indgangen til kablet, når du vælger hvilket kabel, det skal være.

Vægbeslag til fladskærm

Hvis et tv-møbel tager for meget plads i hjemmet, eller hvis du ønsker en oplevelse lig med den i biografen, så kan du vælge at hænge dit tv på væggen. Det er en af de mest effektive måder at spare plads på, og så ser det ofte også mere elegant ud. Der findes forskellige vægbeslag, alt efter tv’ets vægt og størrelse.

Det kræver muligvis lidt fingersnilde at montere vægbeslaget. Men der er hjælp at hente online. Der findes utallige instrukser til monteringen online i form af videoer, så du ikke behøver hjælp fra en handyman til at gøre det.

Organisering af kabler

Hvis der er noget, der kan skabe rod i et hjem, så er det kabler, der ligger og flyder. Når man både har kabler til tv’et og måske også til en spillekonsol, så kan der hurtigt være flere kabler liggende. Derfor kan man overveje at organisere sine kabler i stedet. Der findes flere løsninger såsom kabelskjulere, der er designet til at holde kablerne samlet. Ofte vil de også være i et pænt design, så man har lyst til at have det stående i stuen.