Elektronik & Tech

Redaktionen

Elektronik & Tech

Find både Philips Hue produkter og trådløse høretelefoner i stort udvalg hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk har et stort udvalg af elektronik til gode priser. Du kan bl.a. finde pærer fra Philips Hue samt trådløse høretelefoner i sortimentet.


Philips Hue produkter til moderne hjem

Av-Cables.dk har et stort udvalg af smukke lamper og elpærer til gode priser. Hvis du søger den mest brugerstyrede løsning, så er det Philips Hue, du skal have fat i. Deres lamper kan du styre helt selv, og de kan give et fantastisk lys i lige præcis de farver, du ønsker dig. Deres system er styret fra en app, så du via telefonen kan ændre stemningen i rummet fra fx rød til blå. Philips Hue er en opfindelse, der giver brugerne mulighed for helt selv at styre hvilken farve lys, de ønsker i deres hjem, og det er meget populært. Mange har det bl.a. i soveværelset, hvor det kan være behageligt at have en helt anden slags lys, inden man skal sove. Der findes mange forskellige slags pærer, lamper, lightstrips etc. fra Philips Hue samt tilbehør i sortimentet, og mon ikke du kan finde det helt rette produkt til dit hjem. De har mange smukke modeller, og du vil helt sikkert kunne finde den rette lampe eller pære i sortimentet. Læs mere på www.av-cables.dk.

Nyd din yndlingsmusik med trådløse høretelefoner

Av-Cables.dk fører selvfølgelig også trådløse høretelefoner, så hvis du drømmer om at lægge ledningen på hylden for altid, så kan du finde præcis det, du søger, i udvalget. De fleste Hi-Fi producenter har lavet trådløse høretelefoner i efterhånden mange år, men Apple gik et niveau op, da de for nogle år siden lancerede deres AirPods, som er trådløse in-ears. De helt små høretelefoner er næsten usynlige, og sidder sikkert og fast i øret helt uden ledninger. Der følger et etui med til dem, som samtidig er en oplader, og på den måde lader de op i lommen, når du ikke lytter til musik eller din podcast. De har glimrende mikrofon og sikrer tydelige telefonsamtaler. Der findes mange slags trådløse høretelefoner i sortimentet, som du kan læse mere på hjemmesiden.