Elektronik & Tech

Redaktionen

Elektronik & Tech

Carvision - Alt fra Apple CarPlay til LED lys til bil

Ønsker du at købe de bedste produkter og ekstraudstyr til din bil, så finder du det hos Carvision. Der bydes på et bredt sortiment af lækre produkter som fx LED lys til biler, samt mulighed for at tilslutte Apple CarPlay.


LED lys til bil åbner et hav af muligheder

Carvision er udbyder af en bred række udstyr til din bil. I sortimentet finder man bl.a. et stort udvalg af LED lys til bil, som fx kan bruges til baklys, arbejdslamper, markeringslys og meget andet. LED lys til bilen er en fed måde at skabe et nyt shine til bilen, hvor der tilbydes professionel hjælp til installation. LED lys til bilen fås i LED skinner, hvor de findes med eller uden pur sensor teknik. Alt LED lys til biler som findes hos Carvision, er typegodkendte og har op til 5 års garanti. Ønskes der mere hjælp og guidance til hvad der er det rigtige for dig, får man altid god og professionel hjælp på www.carvision.dk.

Apple CarPlay gør det muligt at benytte håndfri telefon i bilen

Apple CarPlay gør det muligt at benytte håndfri telefon i bilen
Man finder bl.a. hos Carvision Apple CarPlay, som kan tilkobles din bil. Med Apple CarPlay bliver det nemt og tilgængeligt at benytte håndfri telefon i bilen, så sikkerheden er i orden. Med Apple CarPlay kan man navigere sig rundt i maps, musik, telefonopkald og meget andet. Alt dette kan gøres uden at skulle slippe rattet, så man ikke bliver distraheret, under sin kørsel. Med Apple CarPlay sikrer man sig en nem og genkendelig platform, hvor iPhonen blot kobles til systemet via USB, og alle ens apps vil fremgå på skærmen. Så kunne du tænke dig at prøve de smarte funktioner, så er Carvision det helt rigtige sted at kigge, da der tilbydes god service og montering af dit købte udstyr. Læs mere på www.carvision.dk.

Besøg Carvision allerede i dag, hvis du er på udkig efter det nyeste og fedeste udstyr til din bil.