Børn & Unge

Redaktionen

Børn & Unge

Wheely Bug – timevis med sjov leg og udvikling

Har du et barn? Vil du gerne støtte dit barns udvikling samtidig med at I hygger jer? Så bør du helt klart investere i en Wheel Bug.


Har du et barn? Vil du gerne støtte dit barns udvikling samtidig med at I hygger jer? Så bør du helt klart investere i en Wheel Bug. Det er et fantastisk lille køretøj, der åbner døren til timevis af sjov. Med en Wheely Bug kan dit barn nemlig transportere sig selv rundt, mens barnet udvikler sin motorik og rumlige sans.

Vil du gerne have en Wheely Bug til dit barn? Så tjek udvalget hos Legebyen.dk. Her finder du et stort udvalg af køretøjet i forskellige varianter og størrelser. Når du køber hos Legebyen.dk, kan du også få gratis fragt. Det kræver blot, at du køber for mindst 499 kroner.

Det sødeste køretøj til småbørn

Når du ser en Wheely Bug gåbil, er det uden tvivl det søde design, der først fanger dit blik. Wheely Bug fås nemlig som søde dyr og insekter, der passer godt til ethvert børneværelse. Derfor vil dit barn helt sikkert også synes, at det lille køretøj er sødt og sjovt. Det er helt klart en forudsætning for, at dit barn vil have lyst til at anvende køretøjet igen og igen.

Forskellige størrelser 

Wheely Bug kan fås i to forskellige størrelser. Den lille model kan anvendes allerede fra, at dit barn er 12 måneder og frem til 3-års alderen. Den store model egner sig derimod til at blive anvendt fra 3-års alderen til 6-årsalderen.

Derfor er køretøjet også en god investering, da dit barn kan anvende det i flere år. Når dit barn bliver for stort, vil du også kunne sælge eller videregive køretøjet til et andet barn. Med andre ord vil Wheely Bug bringe glæde i mange år.

Leder du i stedet efter legetøj til endnu større, kan sjovt og lærerigt magnetlegetøj i stedet være en god idé.

Motorisk udvikling gennem leg

En Wheely Bug er ikke blot et køretøj. Det er også et værktøj, der hjælper med at fremme dit barns motoriske færdigheder. Køretøjet har nemlig hjul, der kan drejes 360 grader. Det giver dit barn mulighed for at bevæge sig i alle retninger, hvilket videregiver dit barn mulighed for at udvikle sine grundlæggende bevægelsesfærdigheder.

Køretøjet er også med til at udvikle dit barns rumlige sans. Når dit barn støder på udfordringer, for eksempel at køre rundt om et hjørne, må barnet udtænke en strategi for at komme rundt. Her kommer mange andre børnekøretøjer – med deres sædvanlige hjul - til kort. Men en Wheely kan med sine særlige hjul sagtens dreje rundt om alle udfordringer.