Børn & Unge

Redaktionen

Børn & Unge

Resoftables og Moluk legeskaller til salg hos Legebyen.dk

Legebyen.dk er børnefamiliernes foretrukne sted at købe legetøj. Læs mere her om udvalget af bl.a. Moluk legeskaller og om Resoftables bamser.


Køb flotte Moluk legeskaller online

Der findes enormt meget digitalt legetøj, elektriske dimser med on/off knapper, som kan blinke og lave lyde, og desuden findes der computerspil og konsolspil på tablets og mobiltelefoner, som tager børnenes opmærksomhed. Det kan være godt nok, men der er måske heller ikke noget i vejen med, at børn lærer den fysiske verden og deres egen krop ordentligt at kende, før de bliver suget ind i den digitale verden. Der findes heldigvis også legetøjsproducenter, der stadig laver sjovt og udfordrende legetøj til god gammeldags leg med kroppen, hovedet, venner eller søskende. Moluk legeskaller er et godt eksempel! De sjove Moluk legeskaller er et stort hit hos børn fra 2-10 år. De kan bruges til et utal af lege: skildpaddeskjold, tromme, kælk, karoussel, badekar etc. og børnene har helt sikkert flere ideer til, hvordan man leger med dem, end voksne. Hos Legebyen.dk finder du et stort udvalg af de gode Moluk legeskaller i alverdens forskellige farver. De er enormt holdbare og kan stort set ikke gå i stykker. De er desuden CE-mærkede og lever op til de strengeste allergi- og miljøkrav.

Resoftables bamser og tøjdyr til gode priser på www.legebyen.dk

Legebyen.dk har også et stort udvalg af tøjdyr. Vi har vel stort set alle sammen haft et tøjdyr som barn, som vi stadig kan huske på grund af det tætte bånd, der kan knyttes barn og tøjdyr imellem. Det er en helt speciel relation, man kan have til sin bamse. Man sover med den, det er en ven og en beskytter om natten, når skyggerne kommer frem. Tøjdyr skal netop derfor være rigtig holdbare. De kan godt risikere at blive udsat for hårdhændet behandling, og trods det skal de kunne være ved barnets side i årevis. Det er sådanne bamser, som Resoftables laver. Resoftables dyrene er lavet i 100% genbrugsmateriale fra husholdningsaffald. De er superbløde og enormt søde. Der findes et væld af forskellige dyr, bl.a. enhjørninger. Læs mere om Resoftables på www.legebyen.dk.