Børn & Unge

Redaktionen

Børn & Unge

Advokat i forældremyndighed? Få hjælp til Familieretten på www.foraeldremyndighed.dk

Advokatfirmaet Strauss & Garlik er eksperter i familieretten. Har du brug for advokatbistand og mangler en pålidelig forældremyndighed advokat, så læs med her.


Få hjælp til sager om bopæl, forældremyndighed og samvær i Familieretten

Advokatfirmaet Strauss & Garlik er et advokatkontor med speciale i familiesager og børn. Sager, der ender i Familieretten indebærer ofte et højt konfliktniveau mellem parterne eller vold og misbrug. Sager med familie indblandet er altid meget komplekse. Oveni uenigheder - enten mellem parterne eller mellem myndighederne og familien - er der også følelser indblandet. Derfor kan det er ofte være smertefuldt for familierne at skulle igennem det juridiske system for at få afklaring på deres sag. Det er Familieretten, der arbejder med sager om barnets bopæl, tvangsfuldbyrdelse af samvær, forældremyndighed etc. Hvis du skal bruge et pålideligt hold af advokater med ekspertise inden for området, så står de klar til at hjælpe dig. Når du arbejder med dem, så får du en advokat, som er din kontaktperson, mens hele holdet arbejder på at hjælpe dig og står til din rådighed. De har mange års erfaring med sager i familieretten og ved præcis, hvilke oplysninger der skal inddrages for at styrke din sag, og hvilke der blot forstyrrer billedet.

Hyr en advokat i forældremyndighed hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Søger du en forældremyndighed advokat, så kontakt Advokatfirmaet Strauss & Garlik, som helt sikkert kan hjælpe dig. De har mange års erfaring med familiesager og kender til den komplekse lovgivning på området. I sager om forældremyndighed er det altid vigtigt, man finder en advokat, som man stoler på. Det er meget komplekse sager, da der også ofte er følelser involveret, og du kan være helt sikker på, at de står på din side og støtter dig i din sag. Hvis du søger bistand fra en advokat i forældremyndighed, så får du her et helt team af dygtige folk, der arbejder hårdt for at få din sag klaret så godt som muligt. De ved præcis, hvordan din sag skal præsenteres for domstolen for at gavne dig, og de kender juraen i detaljer. Læs mere om bistand fra en forældremyndighed advokat på foraeldremyndighed.dk.