Smykker & Accessories

Redaktionen

Smykker & Accessories

Stort udvalg af æstetiske Sif Jakobs smykker og klassiske Michael kors ure hos Guldsmed Østergaard

Hos Guldsmed Østergaard kan du finde mange forskellige flotte smykker og ure fra de bedste danske designere. Læs mere om Michale Kors ure og om smykker fra Sif Jakobs her.


Michael Kors ure til både mænd og kvinder

Hos Guldsmed Østergaard kan du finde et bredt udvalg af forskellige smukke smykker og ure fra mange forskellige danske og udenlandske designere. Der er bl.a. et flot udvalg af Michael Kors ure med de flotte Bradshaw ure, samt det feminine Darci og mange flere iblandt. Michael Kors ure er klassiske og virkelig smukke og er det helt rette valg, hvis du skal bruge et ur, du kan have på hver dag, som både påkalder sig dets fortjente opmærksomhed, men som heller ikke er prangende. De er smukke og ikke helt minimalistiske, men er slet ikke for meget heller. Der er mange versioner og både ure til mænd og kvinder i sortimentet, og du kan helt sikkert finde et, der passer lige til din stil, hvad end du kan lide guld-, sølv-, eller bronzefarvede ure. Vælg Michael Kors ure, hvis du skal bruge det klassiske ur, som er i god kvalitet og som du kan bruge i årevis.

Tidløse Sif Jakobs smykker

Guldsmed Østergaard sælger også smykker fra mange forskellige danske og udenlandske designere, og de præsenterer både gamle klassikere, men også nye og spændende designere, som du ikke hidtil kender til, og du kan nok finde nogle flotte smykker iblandt, som vil passe lige til din stil. Vælg imellem mange forskellige flotte designersmykker bl.a. fra Sif Jakobs, som er en spændende designer på markedet lige nu. Hun har i den grad fingeren på pulsen og laver nogle spændende designs, mest kendt måske er de flotte sølvsmykker beklædt med klare ædelsten. Disse Sif Jakobs smykker er næsten blevet ikoniske og vil helt sikker være noget for dig, hvis du kan lide tidløst design og en klassisk æstetik. På guldsmedoestergaard.dk finder du mange forskellige serier fra Sif Jakobs, og du kan nok finde et godt bud, hvis du skal bruge en bryllupsgave eller er fødselsdagsgave til en helt særlig person til en god pris.