Smykker & Accessories

Redaktionen

Smykker & Accessories

Et stærkt sortiment af ure fra Ole Mathiesen og Breitling – Guldsmed Østergaard

Køb dit nye ur online hos Guldsmed Østergaard. Forhandleren fra Skive servicerer hele Danmark. Vælg mellem brands som Breitling og Ole Mathiesen. Du kan også finde et nyt herreur eller dameur fra MVMT, Oris og mange flere på www.guldsmedoestergaard.dk.


Ole Mathiesen dameure og herreure – ægte dansk design

Ole Mathiesen har sat standarden for dansk kvalitet i urbranchen. Med deres serier 1919 Heritage, Classic, Classic 18 karat guldbelagt og Royal Marine har de sat dansk kvalitet på verdenskortet. Et ur fra Ole Mathiesen er et elegant samt stilfuldt valg, som går godt som gave til ham eller hende, man har allermest kær. Hvis du overvejer at give et dameur eller herreur fra Ole Mathiesen i gave, så hjælper Guldsmed Østergaard naturligvis med indpakningen og gør det også muligt at få et personligt kort med, skrevet i hånden. Det er den perfekte gave på den runde fødselsdag, sølvbrylluppet m.m. Et dansk ur fra Ole Mathiesen bliver med sikkerhed modtaget vel.

Find relevant info inden køb af Breitling ur på guldsmedoestergaard.dk

Et af de mest kendte mærker på internationalt plan er Breitling, som Guldsmed Østergaard ligeledes er en forhandler af. Som en ære er Guldsmed Østergaard udnævnt forhandler sammen med en meget lille række af andre danske butikker. Uanset sæson plejer forhandleren at have omkring 40-50 ure på lager fra Breitling, og det er muligt at bestille andre hjem fra mærket af, uden at du hæfter dig til et køb. Med en pris, der starter fra ca. 17.000 kroner, er Breitling et top-end mærke i urindustrien. Det er en investering for livet. Du er velkommen til at kontakte Guldsmed Østergaard, hvis du vil vide mere om mærket Breitling samt de tilbudte ure. Du finder også meget info på www.guldsmedoestergaard.dk.

Det kan være svært at låse sig fast på et ur. Derfor er det rart med god rådgivning, inden man træffer det endelige valg. Hos Guldsmed Østergaard tilbydes en god service, og du kan vælge mellem mærker som Oris, Breitling, MVMT og Ole Mathiesen på guldsmedoestergaard.dk.