Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

Klubtøj – stort sortiment af spilletøj hos Sportyfied

Klik dig ind forbi Sportyfied, og design klubtøj, der er unikt. Der tilbydes nemlig spilletøj til fodbold, håndbold og basketball via www.sportyfied.com.


Klubtøj fra Joma og Select

Det tager kun 10 minutter at skabe unikt og personligt klubtøj, hvis man benytter Sportyfied. Denne virksomhed byder ind med lækkert klubtøj til fodbold, basketball og håndbold, hvor man kan tage udgangspunkt i sportsmærker som Puma, Hummel og Joma. Du vælger selv, hvor mange antal shorts, spillertrøjer og sokker, der skal skabes. Dernæst udvælges farvesammensætningen, og så sender du blot din klubs logo og eventuelle sponsorer ind. Så sørger Sportyfied for resten. Det behøver ikke at være mere svært at lave unikt klubtøj. Der er nemlig over 70 kombinationer af farvesammensætninger at vælge mellem på nuværende øjeblik. Det er rart at kunne genkendte hinanden på banen eller græsset, og nyt klubtøj er naturligvis også med til at gøre noget for holdånden. Køb billig, men samtidig kvalitetsfuld og holdbar klubbeklædning på hjemmesiden.

Bestil spilletøj fra Puma og andre brands på www.sportyfied.com

Sportyfied leverer spilletøj til fodbold, håndbold og basketball. Det er vigtigt, at man som klub er kvalitetsbevidst, når valget står på leverandør til nyt spilletøj. Ellers ender man med at skulle kigge igen efter kort tid, og det er ikke sikkert, at der er penge nok til det i kassen. Det er trods alt forældrenes kontingentpenge, der ofte betaler for nyt spilletøj, og det kan have store konsekvenser for et hold at lave en dårlig investering. Sportyfied er en forhandler, der er benyttet i mange klubber i hele landet, og de har en ordentlig ”track record” så at sige. Derfor kan det herfra anbefales, at man benytter sig af Sportyfied, når det er tid til at kigge på spilletøj.

Sportyfied tilbyder spilletøj til danske klubber inden for håndbold, fodbold og basketball. Kig på spilletøj via www.sportyfied.com fra brands som Puma, Joma og Select. Det er godt for holdånden og for moralen på ens team.