Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

HomeX.dk – udendørs bordtennisbord og bordtennisbat i højeste kvalitet

Spil udenfor på terrassen eller på græsplænen med et udendørs bordtennisbord fra Stiga. Se alle modeller hos HomeX.dk, der også sælger indendørs varianter. Hvis du også mangler et bordtennisbat, så slå to fluer med ét smæk på www.homex.dk.


Spil på et udendørs bordtennisbord

Køb udendørs bordtennisbord, og få det meste ud af det gode vejr. Det er en lidt anderledes spilleform bl.a. pga. vejret. Vind, regn og andre faktorer har meget at sige i forhold til, hvordan bolden bevæger sig. Da et udendørs bordtennisbord kræver et mere robust og vejrbestandigt materiale, så hopper bolden også anderledes. Køb fx et udendørs bordtennisbord fra Tecto, Sponeta eller Stiga blandt udvalget. På www.homex.dk er der masser af løsninger, hvis du elsker at spille udenfor. Med et udendørs bordtennisbord er det også nemmere at få børnene i klubben til at tilbringe tid udenfor.

Køb det rette bordtennisbat til dit behov på www.homex.dk

Køb lækkert udstyr til bordtennis hos HomeX.dk. Hvis du står og mangler et bordtennisbat af en ordentlig kaliber, er der flere relevante løsninger online på www.homex.dk. Hjemmesiden indeholder seriøse bordtennisbat fra Stiga, der er beregnet til brug på konkurrence- og eliteplan. Samme kategori byder også på budgetvenlige løsninger, hvis der skal købes en lang række af bordtennisbat til klubben. Derfor bør alle typer af kunder være i stand til at shoppe relevant udstyr. Husk også at købe det rette cover. På www.homex.dk finder du også covers til bordtennisbat, der er med til at beskytte det under transport til klub og stævne. En af de mange frynsegoder ved at handle hos HomeX.dk er deres frie fragt, som naturligvis også gælder på bordtennisbat og andet inden for bordtennis.

Michael Maze har været med til at forøge populariteten. Bordtennis er i dag spillet i hundredvis af klubber omkring i Danmark. Med ordentligt udstyr er det en større fornøjelse. HomeX.dk forhandler alt inden for bordtennis inkl. bordtennisbat og et udendørs bordtennisbord. Se det hele på www.homex.dk.