Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

Behandling af depression og søvnbesvær. Klik ind på www.mariabang.dk

Går du med tankemylder om natten? Der er lys for enden af tunnelen. Psykolog Maria Bang tilbyder psykologhjælp til mennesker med søvnbesvær, angst og stress, ligesom du kan booke tid til behandling af depression. Læs mere om denne psykologklinik i København online via mariabang.dk.


Tankemylder om natten - Søvnbesvær

Tankemylder om natten er et stort problem, som kan give søvnbesvær, og som kan ødelægge livskvaliteten. Mange danskere har desværre problemer med tankemylder før sovetid, som kan gå ind og negativt påvirke søvnen. Mange oplever også at vågne op hyppigt midt om natten. Det kan være svært at falde i søvn igen bagefter, og dette går naturligvis ind og påvirker søvnen endnu mere negativt. Vi har alle sammen brug for en vis mængde søvn og mangel derpå kan have væsentlige negative konsekvenser for livskvaliteten. Mange med disse problemer kan have gavn af psykologhjælp. Psykolog Maria Bang tilbyder hjælp til danskere med søvnmangel i klinikken i Lyngby. Der får du psykologbehandling af højeste kvalitet hos en af de førende specialister i København. Du kan også læse mere om behandling af søvnbesvær og tankemylder i Lyngby online på mariabang.dk.

Depression behandling hos Psykolog Maria Bang

Har du ønske om at melde dig til behandling af din depression? Det værste, man kan gøre, er at gå med problemerne for sig selv. Psykolog Maria Bang kan i Lyngby klinikken hjælpe med behandling af forskellige typer depression. Der kan Maria Bang bl.a. tilbyde metakognitiv behandling af depressive danskere, som ønsker eksperthjælp. Denne psykolog i Lyngby er en af de førende i metakognitiv terapi i København og har mange års erfaringer med at tilbyde den rette psykologhjælp med udgangspunkt i individet. Klik ind på www.mariabang.dk, og læs mere om depression behandling og andre emner.

Psykolog Maria Bang tilbyder behandling af depression, stress, angst og andre lidelser af psykologisk karakter. Har du problemer med tankemylder midt om natten? Psykologen er også førende i søvnbesvær.