Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

Online forhandler af miljøvenlige vandflasker og engangsservice i bioplast

Hos Gågrøn har man specialiseret sig i at forhandle diverse slags miljøvenlige produkter, ikke mindst alverdens slags forskellige produkter i bioplast, så som engangsbestik, engangstallerkner og engangskrus. Du kan også købe miljøvenlige vandflasker, som kan bruges igen og igen til at have vand med på farten. Alle produkter på siden holder et fint niveau af kvalitet, og så forhandles de ovenikøbet til priser hvor alle kan være med. Læs videre herunder, hvis du vil vide mere.


Stort udvalg af produkter i bioplast

Hos Gågrøn finder du lige nu en masse spændende bioplast produkter, perfektegnet til dig som gerne vil have en lidt mere grøn hverdag. Bioplast er langt mindre skadeligt for natur og miljø, end almindelige plastprodukter man finder nede i supermarkedet, og holder samtidig et fint niveau af kvalitet. I hvert fald de bioplast man finder i kataloget hos www.gagron.dk lige nu. Du kan blandt andet se frem til at have mulighed for at købe engangsbestik i bioplast, engangskopper - og glas samt mange andre produkter. Bestemt et besøg værd, hvis du gerne vil være med til at give miljø og natur en chance.

Miljøvenlige vandflasker

Holder du af at have vand med på farten, men vil du gerne mindske belastningen på miljøet? Så er miljøvenlige vandflasker som dem du finder hos Gågrøn lige nu det helt rette valg. Alle miljøvenlige vandflasker er nemlig designet til at kunne bruges mange gange før de skal skiftes ud, og så er der flere fine design du kan vælge imellem, som passer perfekt ned i tasken. Med miljøvenlige vandflasker er det gjort lettere end nogensinde før, for at slukke tørsten på farten med god samvittighed. Har du spørgsmål vedrørende miljøvenlige vandflasker eller andre bioplast produkter, kan du altid rette henvendelse til kundeservice.