Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

Mad til julefrokost og nytårsmenu ud af huset i Østjylland

Leder du efter mad til julefrokost eller nytårsaften? Bestil en nytårsmenu eller julemenu online på tidenskoekken.dk.


Julefrokost - Diner transportable i Århus

Mad til julefrokost leveres i Århus og Østjylland, hvis du booker gennem Tidens Køkken. Der tilbydes eksklusiv og luksuriøs catering til højtiderne. De fleste danskere fejrer mindst én julefrokost, og vi ved alle sammen, at hvis maden er i top, så er den med til at understøtte stemningen i forsamlingen, den generelle oplevelse og helhedsindtrykket. Derfor er det vigtigt, at man vælger fra en velrenommeret virksomhed inden for diner transportable som f.eks. Tidens Køkken, der leverer retter til julefrokost ud af huset i hele Østjylland og Århus. Vælg imellem førsteklasses mad til julefrokost, og du kan i år vælge imellem tre fantastiske retter til en god kuvertpris. Det er stemningsfuld julemad med udgangspunkt i traditioner og gode ingredienser, men der er også anretninger med mere avanceret og nytænkende julemad - selvfølgelig også af bedste kaliber og med levering i hele Århus. Book mad til julefrokost allerede i dag via www.tidenskoekken.dk, og hav én mindre ting at tænke på i den travle juletid.

Nytårsmenu - Mere info på tidenskoekken.dk

Bestil årets nytårsmenu hos Tidens Køkken, som skal afhentes om eftermiddagen på selve nytårsaften. Den er anrettet på fade, og der er styr på det hele. Det eneste, du skal gøre, er at nyde selskabet sammen med dine gæster på denne fantastiske dag, hvor 2019 slutter, og hvor 2020 melder sin ankomst. Der er færre traditioner i forhold til maden, når det kommer til nytårsaften sammenlignet med juleaften. I år står den på en eksklusiv 4-retters menu med godt kød, fisk og søde sager. Der er kræset for konstruktionen såvel som fremstillingen af menuen, og det efterlader jer med den perfekte nytårsmenu på selve dagen. Det kan kun på det varmeste anbefales at bestille årets nytårsmenu hos Tidens Køkken med afhentning i Århus.

Tidens Køkken tilbyder mad til julefrokost samt en fabelagtig nytårsmenu ud af huset. Bestil i dag, og bliv klar til højtiderne i december måned - mere info online på tidenskoekken.dk.