Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

Måltidskasser - Sunde retter til døren fra Den Grønne Asparges

Hvad, vi putter i munden, er altafgørende for, hvor tilpas vi føler os. Tiden er der dog ikke altid til at bruge timevis i indkøbscentret og køkkenet. Den Grønne Asparges har udviklet et sundt alternativ med måltidskasser til døren. Det er den nemme løsning til at skabe sunde retter.


Måltidskasser med udlevering - Kun de bedste ingredienser

Vælg måltidskasser fra Den Grønne Asparges! Den bedste løsning på aftensmåltidet er den, som du også har lyst til at lave. Vi har ikke tid til at køre fra grønthandleren til slagteren osv. for at få fat på de bedste råvarer til aftensmåltidet en almindelig tirsdag. Vores hektiske arbejdsliv og familieliv kommer som regel i vejen. Den Grønne Asparges har taget kontakten til de bedste leverandører, og det er derfor gjort langt nemmere at lave god mad af seriøse råvarer fra bunden af. Der udleveres en måltidskasse hver uge med alle de nødvendige ingredienser til at lave 3-4 retter. Menuen er også besluttet og altid ny hver uge. Det er ganske enkelt gjort langt lettere at lave mad fra bunden af. Vælg måltidskasser fra Den Grønne Asparges, og få gratis levering til hele landet (alle brofaste dele). Du kan klikke ind på dengrønneasparges.dk for at se menuplanen denne uge og næste. Få overblik over madlavningen og hverdagen igen. Vælg måltidskasser, og server sunde og smagfulde retter for din familie, selvom du har været otte timer på arbejde!

Nemme, sunde retter til døren via dengrønneasparges.dk

Få nemme, sunde retter lige til døren! Den Grønne Asparges har ramt plet med deres alternativ til et ræs igennem supermarkedsafdelingerne fyldt med kompromiser, der ofte ender med en kedelig mikroovnsret på spisebordet. Vælg sunde retter til døren fra Den Grønne Asparges, og glæd dig selv og alle i din familie! Det er samtidig den nemme løsning, man altid har tid til. Der tilbydes i øjeblikket tre forskellige ordninger med madkasser - Inspiration, Familie og Slanke. Hver af disse kan vælges som tre eller fire ugentlige måltider. Du kan også vælge, om der ønskes retter med fisk eller ej. Yderligere kan de tre løsninger skaleres efter størrelsen af familien. Så nemt er det at få fristende og sunde retter frem til døren!

Bestil måltidskasser til døren, og lav nemme og sunde retter uden al besværet! Læs mere på www.dengrønneasparges.dk.