Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

Måltidskasser, specialiteter og delikatesser til familier, singler og par

MenuBoxen tilbyder en service til familier, par og singler, som prioriterer sund og lækker mad højt, men som mangler tid i hverdagen. Bestil familie måltidskasser til døren via menuboxen.dk, og vælg også mellem en række specialiteter til unikke lejligheder.


Familie måltidskasser til døren via abonnement – menuboxen.dk

Når du benytter dig af den tilbudte service hos MenuBoxen, så abonnerer du på familie måltidskasser, som ankommer senest mandag til døren. Disse indeholder råvarer til tre eller fire aftensmåltider om ugen. Familie måltidskasser er en let måde at få bedre hverdagsmad på, men de henvender sig, som sagt, ikke kun til børnefamilier, men også par og singler. Inden du bestiller, kan du skalere løsningen op eller ned alt efter, hvor mange mennesker der er på matriklen. Vælg mellem LowCarbBoxen og AftenBoxen. Den første indeholder ingredienser til retter med færre kalorier, men hvor smag og sundhed stadig er i top. AftenBoxen er en lidt mere alsidig løsning, som især egner sig til familier med børn. Det er nemlig retter, der er lette at tilberede, så børnene også kan hjælpe med. Hvis du er interesseret i måltidskasser til døren og at slippe for selv at handle ind til hverdagsmad, så læs mere om servicen på menuboxen.dk.

Køb delikatesser til specielle lejligheder hos MenuBoxen

Leder du efter udsøgte delikatesser til en speciel anledning? MenuBoxen tilbyder en række specialiteter, som du finder i en adskilt kategori via menuboxen.dk. Her kan du klikke dig frem til delikatesser som vin, pålæg, læskedrikke, oste, brød, pizza og meget mere. Specialiteter herfra egner sig godt til når, der kommer gæster på besøg, eller man som nær familie vil gøre noget specielt ud af det. Du kan også bestille gavekurve, frugt og snacks i udvalget af delikatesser, ligesom der også findes tilvalg til madkasserne, som du kan læse om i forrige afsnit.

Lav sund og smagfuld mad ud fra friske ingredienser fra måltidskasser til familier og singler. MenuBoxen tilbyder også specialiteter via menuboxen.dk. Hvis du leder efter delikatesser til fødselsdagsfesten, grillaftenen eller lignende, så klik ind på denne kategori.