Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

Glutenfri boller og opskrifter på proteinkager

Protein Baker har udviklet blandinger til glutenfri boller, proteinkager og meget mere - smagfulde og sunde lækkerier.


Glutenfri boller fra Protein Baker - udsøgt kvalitet

Bag dine egne glutenfri boller med god smag - perfekt som frokostbolle til en klapsammener. En af ingredienserne er fedtreduceret kokosfibermel, hvilket er en af årsagerne til, at Protein Baker kan tilbyde sådan en eksklusiv ernæringsprofil og smag. Det er hurtigt at bage glutenfri boller med en mix fra proteinbaker.dk. Denne løsning passer perfekt ind i den travle hverdag. Det er ikke altid lige nemt at være allergisk overfor gluten. Der er heldigvis kommet større fokus på denne allergiform i supermarkederne og i den almene bevidsthed, men man kan ofte gå tomhændet fra butikkerne pga. den lille størrelse af udvalget, men også smagen/friskheden. Glutenfri boller fra Protein Baker kan sagtens serveres for dine gæster, som ikke er allergisk. Smagen er i top, og de dufter herligt, når de kommer ud fra ovnen! Det er garanteret, du ikke har lyst til at undvære glutenfri boller fra denne producent, når du først har bagt den første omgang.

Proteinkager - nemme at bage

Protein Baker tilbyder også blandinger til proteinkager. Bag en omgang brownies eller en lækker bakke chokoladekage - perfekt til at tage med på arbejdspladsen eller nyde sammen med kæresten. Mange bager også proteinkager for at have noget lækkert at forkæle sig selv med efter et trættende træningspas i motionscentret. Forberedelsen tager kun fem minutter, så man har altid tid til at bage saftige proteinkager. Du finder også opskrifter, der kræver proteinpulver, på proteinbaker.dk. Bag fx melfri kage eller æggefri, fudgy chokoladekage. Hvis du kigger efter opskrifter på cookies, muffins eller en energibar, så kig også på opskriftsektionen hos denne webshop og inspirationskilde. Bag smagfulde proteinkager med en god ernæringsprofil.

Bag glutenfri boller med fantastisk smag med en bageblanding fra Protein Baker. Hvis du er interesseret i blandinger til kager, eller du kigger efter opskrifter, er proteinbaker.dk god at kende til.