Interiør

Redaktionen

Interiør

Smarte og diskrete affaldssorteringssystemer fra ZENZO

Du har sikkert allerede set dem, i hvert fald hvis du bor i en af landets større byer: de nedgravede affaldssystemer, som dukker op i flere og flere by-gader rundt omkring i landet; molokker kendes de også som. Men hvor kommer de fra? Et af de førende navne inden for branchen er ZENZO, der tilbyder nedgravede affaldssystemer som en del af deres udvalg inden for affaldssortering. Læs mere om dét i artiklen herunder.


Effektive og brugervenlige affaldssorteringssystemer 

I takt med at der bliver mere og mere fokus på affaldssortering, bliver der også øget fokus på smarte måde at klare opgaven. For at et affaldssorteringssystem skal lykkes, kræver det først og fremmest et minimum af praktikalitet, for at brugerne tager det til sig. Ellers oplever man som tidligere tider har vist stor risiko for, at hele affaldssorteringssystemet kollapser, og ender med at være spildte penge og ressourcer. Hos ZENZO designer man effektive, slidstærke og brugervenlige affaldssorteringssystemer, der er fremtidssikrede. Man står blandt andet bag mange af de nedgravede affaldssystemer, som man finder rundt omkring i landet.

Nedgravede affaldssystemer i diskrete designs

Hos www.zenzo.dk har man stor erfaring inden for mange typer byrumsinventar, og derfor var det da også helt naturligt, at virksomheden kastede sig over nedgravede affaldssystemer. Resultatet er en serie af nogle af de absolut bedste nedgravede affaldssystemer man har set på markedet indtil nu, både hvad angår førnævnte brugervenlighed og slidstærke design. Samtidig er nedgravede affaldssystemer og andre typer affaldssorteringssystemer fra ZENZO som regel udført i diskrete design, der skæmmer det overordnede indtryk af by-gaden mindst muligt.

I takt med at der bliver højere og højere krav til vores måder at håndtere affald, er det godt at virksomheder som denne viser vejen, med intuitive og smarte løsninger inden for affaldssorteringssystemer af forskellig art.