Interiør

Redaktionen

Interiør

Schwarz Senge - elevationsbunde og kontinentalsenge

Køb din elevationsbund hos Schwarz Senge, og hvis du derimod leder efter en planbund eller lamelbund, så klik også ind på schwarz.dk eller besøg butikken i København Ø. Der finder du et komplet sengehus med alt til soveværelset inkl. splinternye senge fra de bedste mærker. Vælg imellem kontinentalsenge, elevationssenge og andre typer fra Dunlopillo, Schramm, Viking og andre mærker.


Elevationsbund - Køb fra de bedste brands

Der forhandles en række elevationsbunde hos Schwarz.dk, som både sælger modeller i den billige og dyre ende. Du finder både store og små elevationsbunde, modeller med Memory og andre, som kommer med motor til justering. Køb fra mærker som Röwa, Selecta og Schramm, der alle er lig med topkvalitet. Mange danskere vælger at købe en elevationsseng, fordi man her kan justere efter behov. Det anbefales, at man har denne sengetype, hvis man har rygskader eller andre lidelser, hvor det er vigtigt at kunne justere stillingen. Det er også dejligt, at man kan sidde lidt op, når man læser en bog, og så hurtigt ligge ned igen, når det er tid til at klappe øjnene sammen. Mange elevationssenge kræver to elevationsbunde. Det er en løsning, der er perfekt til par, så man ikke behøver at have den samme stilling som ens partner. Er du i tvivl om valg af elevationsbund? Kontakt Schwarz Senge enten online på schwarz.dk eller i butikken på Østerbro, København.

Kontinentalsenge fra Dunlopillo, Jensen Beds, Carpe Diem m.m.

Der er også mange danskere, der køber en kontinentalseng, når det er tid til at investere i ens søvn. Disse findes også på schwarz.dk, hvor du kan vælge imellem Carpe Diem, Jensen Beds, Dunlopillo og andre fantastiske fabrikanter, der alle har bevist deres værd og er lig med den bedste kvalitet. Du kan selvfølgelig komme ind og prøveligge din nye kontinentalseng inden køb hos Schwarz Senge i København Ø, hvor du også kan få foretaget en omfattende rygtest uden nogen betaling.

Køb din nye kontinentalseng eller elevationsseng hos Schwarz Senge, der også forhandler lamelbunde, elevationsbunde og andre typer sengebunde fra gode mærker.