Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Partytelte, trampoliner og andet til haven på harald-nyborg.dk

Harald Nyborg sælger pavilloner og partytelte til den store havefest eller blot til hygge en typisk sommerdag sammen med den nærmeste familie. På harald-nyborg.dk finder du nemlig alt til haven, hvad end du leder efter en havetraktor, brændekløver eller måske en trampolin.


Find partytelte i mange farver

Partytelte gør sig godt an både til de store og små fester i livet. Slå partyteltet eller pavillonen ud, når sønnen eller datteren skal konfirmeres, eller når hele klassen kommer forbi til studenterkørsel. Er den store 50 års fødselsdag ved at nærme sig? Sommerfødselarer kan med fordel fejre i haven uden at skulle bekymre sig om vejret. Der er altid en lejlighed til at slå pavillonen eller partyteltet frem, og Harald Nyborg har masser af flotte modeller til dem, der er på udkig efter et af slagsen. Der sælges partytelte i flere farver, der ikke tager lang tid at sætte op. Partytelte er altså helt aflukkede, så man heller ikke skal bekymre sig, om regnen drysser ind fra siden af. Tag et kig på udvalget af partytelte på www.harald-nyborg.dk, og se, om der ikke også er noget for dig.

Køb din trampolin i dit lokale Harald Nyborg

Danmark er virkelig et haveland, og det er ikke kun til livets fester, at danskerne elsker at bruge tid i haven. Mange danske haver har også en trampolin, som børnene frit kan bruge – når som helst. Det er vigtigt at gøre det så sjovt at være aktiv som muligt, så børnene får de gode vaner ind tidligt i livet. Det kan være svært at konkurrere med Youtube og PC spil, men hvis der er noget, der kan, så er det egen trampolin ude i haven. Hos Harald Nyborg finder du opstillede trampoliner med net, modeller beregnet til nedgravning samt tilbehør, så du kan gøre din nye trampolin så sikker som muligt – alt sammen tilgængeligt på harald-nyborg.dk.

Gå på opdagelse på www.harald-nyborg.dk, og se på deres lange række af produkter til haven. Hvad end det er en trampolin eller et partytelt, du søger efter, kommer du ikke til at kigge forgæves online hos Harald Nyborg.