Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Hos Himmerlands Pejsecenter udbydes der flere varmekilder til hjemmet herunder pejseindsatse og pilleovne

Besøg www.himmerlandspejsecenter.dk hvis du er på udkig efter en lækker varmekilde til dit hjem. Uanset om du ønsker dig en pilleovn, pejseindsats eller noget helt tredje, finder du dette og meget mere i bedste kvalitet hos Himmerlands Pejsecenter. Her er god kundeservice og rådgivning med i købet, så du får mest ud af det.


Hygge med en ny pejseindsats

Hvis du ønsker at maksimere hyggen i dit hjem, bør du besøge Himmerlands Pejsecenter. Her finder du de smarte pejseindsatse, som hos Himmerlands Pejsecenter kan indpasses i dit hjem, uanset om du bor i et gammelt eller nyt hus. Pejseindsatsene kan tilpasses ethvert hjem – hvad end den er den første i huset, eller om den skal udskifte en gammel brændeovn eller åbent ildsted, så er løsningen at finde hos Himmerlands Pejsecenter. Med en ny pejseindsats får du samme varme, som du ville få af en gammeldags brændeovn. Pejseindsatsene har desuden gennemgået en stor udvikling, både indenfor design og udtryk, men også når det kommer til maksimal udnytte af brænde og miljømæssig forbedring. Find den pejseindsats, der passer perfekt til din dagligstue.

Billige pilleovne som er gode for miljøet

Ønsker du en varmekilde i dit hjem, som både er billig at holde og god for miljøet? Med en pilleovn fra Himmerlands Pejsecenter er dette lige præcis, hvad du får. Pilleovnenes fyring foregår med de CO2-neutrale træpiller, som er både billige og lette at få fat i. Hos Himmerlands Pejsecenter forhandles de smukke pilleovne fra det italienske Caminetti Montegrappa, som er kendt for sin høje kvalitet. Pilleovnene er minimalistiske, smukke og lette at inkorporere i din allerede eksisterende indretning. Endnu en fordel ved en pilleovn fra Himmerlands Pejsecenter er, at de er ekstremt brugervenlige og lette at betjene for enhver, der ønsker at fyre op for hyggen og varmen på en kold vinterdag.

Hyggen og varmen flytter med dig hjem, når du køber et produkt hos Himmerlands Pejsecenter. Se det store sortiment på hjemmesiden, hvor kun fantasien sætter grænser for den hygge, dit nye køb vil bringe dig.