Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

German Pellets og Lava træpiller - Køb hos Lakoda

Klik ind på lakoda.dk, og læs mere om, hvordan man sparer penge på træbriketter og træpiller fra mærker som Lava og German Pellets. Denne artikel er en kort opsummering af udvalget på lakoda.dk.


German Pellets - Se udvalget online på lakoda.dk

Køb German Pellets træpiller, hvis du vil have tysk kvalitet. Mange vælger German Pellets pga. lavt askeindhold og en lavere fugtighed i forhold til konkurrenterne. Det er let at mærke forskellen, når man putter dem i fyret. Hos Lakoda fås German Pellets både som 6 mm og 8 mm. Du kan afhente i Tyskland, men også i Malling syd for Århus. Der sættes trailer til rådighed, hvis du har brug for ekstra transportkapacitet. Der er naturligvis forskel på prisen på German Pellets fra forhandler til forhandler. Selv små besparelser kan hurtigt løbe op for noget, som træpiller, hvor man fyrer med halvdelen af året. Få en lavere varmeregning ved at købe German Pellets træpiller via www.lakoda.dk, der ligeledes er kendt for et højt serviceniveau. Når man har prøvet at fyre med dem, er det svært at gå tilbage til andre mærker!

Mange danskere vælger Lava træpiller

Bestil Lava træpiller for CO2-neutral fyring hos Lakoda. For Lava er miljøet nemlig en høj prioritet, og derfor er det også den oplagte leverandør for danskere, der har bæredygtighed højt på dagsordenen. Hos Lakoda føres 8 mm Lava træpiller, der kan afhentes i Tyskland. Syd for grænsen er momsen lavere, og derfor er der mange procenter at spare. Det er derfor ikke kun oplagt for mennesker, som bor i Sønderjylland at handle der. Hvis man har plads til mange træpiller i bilen og traileren, giver det nærmest ikke mening at handle i Danmark. Læs mere om besparelserne, og se priserne på Lava træpiller online hos Lakoda.

Hos Lakoda tilbydes både træpiller i Danmark og Tyskland fra mærker som Lava og German Pellets. Køb også træbriketter til stærke priser. Husk, at du har mulighed for at låne en trailer, så du kan tage flere med hjem til huset.