Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Find skumgummiruller og skumgummi til hynder hos Skumhuset

Hos Skumhuset finder man et godt udvalg af skumgummi til alle forskellige formål. skal du bruge skumgummiruller eller hobbyskum efter mål, så er det stedet.


Ekstra stort udvalg af skumgummi

Hos Skumhuset kan du finde et bredt udvalg af godt skumgummi i mange forskellige former og til alle forskellige formål. Skal du bruge skumgummi skåret efter præcise mål, så kan du bestille det online på skumhuset.dk, hvor priserne er gode på alle forskellige slags skum. Man kan bruge hobbyskum til mange forskellige ting, og du kan bl.a. lave dine egne hynder til dine havemøbler eller til en flot og smart pallesofa lavet af europaller. Skum kan man også sove på, for det er meget stødabsorberende, og man kan få skum, som former sig efter kroppen og på den måde giver en unik komfort. Der er mange ting, man kan bruge skumgummi til, og hvis du søger efter inspiration, så besøg siden og find nogle af de mange eksempler på, hvad skum kan bruges til. Der er mange forskellige gode ting at bruge det til, og der er ingen tvivl om at du kan finde på noget sjovt at bruge dit hobbyskum til.

Skumgummiruller til gode priser

Skumhuset sælger skumgummi i mange forskellige former, og du kan bl.a. finde skumgummiruller til gode priser i mange forskellige størrelser og tykkelser. Disse kan bruges til mange forskellige ting, du kan bl.a. lave runde pude til din sofa, som er gode at ligge på og med. En skumgummirulle kan også bruges til træning, hvis du køber noget hårdt skum, og du kan helt sikkert finde mange forskellige gode formål med de cylinderformede skumruller. Find alt i skumgummi på hjemmesiden, hvor du også kan bestille skum skåret efter mål. Det er faktisk ikke så let, som man skulle tro at skære skum præcist, da det ofte flosser med mindre man har en ekstremt skarp kniv. Derfor kan det godt betale sig at bestille det efter mål, for på den måde får du helt præcise stykker skåret af professionelle. Hvis du skal bruge en ’pølle’ til din sofa, så er en skumgummirulle perfekt.