Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Find den rette form for isolering til dit hjem hos Stevns Isolering

Hos Stevns Isolering er der altid gode produkter at købe, som findes i den bedste kvalitet. Det brede produktsortiment byder bl.a. på papiruld og polystyren, som findes til fordelagtige priser.


Få en tæt og effektiv isolering ved brug af papiruld

Stevns Isolering er udbyder af papiruld, som er et fantastisk isoleringsmiddel. Papiruldet går ind og sørger for en tæt isolering, hvor det lukker for alle små sprækker og revner. Papiruldet sørger for at intet varme kan slippe ud gennem tagkonstruktionen, og holder derfor hjemmet varmt. Papiruldet som findes hos Stevns Isolering er fremstillet på miljøbevidste metoder, da det er fremstillet af genbrugs- og overskudsaviser, da de indeholder cellulosefibre som giver en god isolerende effekt. Derudover er papiruldet imprægneret med brandhæmmende salte, som giver flamme-og glødebeskyttelse. Saltene sørger for at afkøle ild, hvis det skulle forekomme. Stevns Isolering lover den bedste service, hvis der er ønsker om hjælp til produkterne og hvordan de skal benyttes. Der kan læses mere om isoleringsmidlet på www.alt-til-isolering.dk.

Undgå problemer med fugt og skadedyr ved at bruge polystyren

Der findes hos Stevns Isolering også et fornuftigt udvalg af polystyren, som er et isoleringsmiddel. Polystyren er et termoplastisk stof, som er effektivt overfor bl.a. ilt og vand, samt det lave smeltepunkt. Polystyren fra Stevns Isolering er fremstillet af rent genbrugs eps, hvilket gør produktet miljøvenligt. Polystyren kommer i en 105 liters sæk, hvor der kan åbnes tilbudspriser, ved køb af flere sække. Produktet indeholder op til 98 pct. Luft, hvor de resterende 2 pct. består af polystyren. Polystyrenposen indeholder kugler af størrelsen 1-22 mm, og kan derfor benyttes til mange forskellige formål. Polystyren er et letvægtsprodukt og er derfor meget nemt at arbejde med. Ligeledes kan produktet ikke blive nedbrudt af skadedyr og fugt, og er derfor et optimalt isoleringsmiddel. Læs mere på www.alt-til-isolering.dk.

Besøg Stevns Isolering i dag, hvis der ønskes gode isoleringsprodukter og løsninger. Ligeledes tilbydes der altid god og hurtig service, hvis der ønskes hjælp til at vælge de korrekte produkter.