Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Bredt udvalg af German Pellets træpiller og 6 mm træpiller hos Pillemadsen

Der er masser af gode grunde til at have Pillemadsen med i dine overvejelser, næste gang du skal bestille 6 mm træpiller, 8 mm træpiller, brændetårn eller andre typer brændsel. Men den bedste må næsten alligevel være, at du kan vælge imellem en masse gode mærker, blandt andet kvalitetsproducenten German Pellets, som altid leverer træpiller i ekstra god kvalitet. I artiklen her kan du læse mere om butikken og produkterne.


German Pellets træpiller i højeste kvalitet

German Pellets er ét af mærkerne du kan vælge lige nu, når du shopper træpiller hos Pillemadsen. Her er der tale om træpiller af højeste kvalitet, og German Pellets træpiller er på alle måder et solidt valg når man skal købe brændsel hjem til vinter. Når det så ovenikøbet kombineres med at du kan købe German Pellets til nogle af markedets bedste priser på www.pillemadsen.dk bliver det naturligvis ikke mindre interessant. Klik forbi hjemmesiden allerede nu, hvis du vil vide mere om German Pellets, og hvorfor du altid bør overveje at vælge netop dem når du køber træpiller.

6 mm træpiller

Det er ikke kun German Pellets der gør det fordelagtigt at shoppe hos Pillemadsen. Generelt set har butikken meget at byde på inden for diverse slags brændsel, også når det gælder 6 mm træpiller. Fidusen ved at shoppe 6 mm træpiller hos forhandleren, er at man kan nøjes med at betale tysk moms, fordi butikken ligger nede på den anden side af grænsen. Det betyder dog at man selv skal sørge for at afhente ens 6 mm træpiller når man har købt dem, eller alternativt alliere sig med én af de mange fragtmænd i området. Uanset om du køber 6 mm træpiller eller andre typer brændsel hos forhandleren, får du altid god og venlig service. Bestemt anbefalelsesværdigt.