Handel

Redaktionen

Handel

Stort udvalg af kosttilskud til hunde og naturligt hundemad hos HIKE

HIKE laver naturligt hundemad af bedste kvalitet uden brug af tilsætningsstoffer samt mange forskellige kosttilskud til hunde.


Stort udvalg af naturligt hundemad

Der findes et stort udvalg af naturligt hundemad hos HIKE, der siden 1984 har lavet hundefoder med udgangspunkt i hundens behov og udelukkende af naturlige ingredienser. Der bliver ikke tilsat kunstige aromaer eller andre tilsætningstoffer, og den gode smag er derfor udelukkende et resultat af sunde råvarer. Du kan derfor være sikker på, at din hund får naturligt hundemad af højeste kvalitet, der ved sit høje indhold af animalsk protein giver et højt energiniveau og en glad og logrende hund. Protein er vigtigt til opbyggelse af muskler, knogler og et stærkt immunforsvar og således vigtigt for et godt helbred og et langt liv, ligesom nogle af de andre næringsstoffer bidrager til en sund hud og pels. Der er desuden taget højde for, at alle hunde er forskellige, og at hunde har brug for forskellige næringssammensætninger alt efter race og alder. Der findes således et stort udvalg af naturligt hundemad til alle slags hunde og hvalpe på www.hike.dk, så du kan være sikker på, at din hund får dét, der er bedst for den.

Kosttilskud til hunde

Hvis din hund har brug for lidt ekstra for at kunne yde sit bedste, findes der særlige kosttilskud til hunde, som kan hjælpe din hund til at forøge sin energi, forbedre sit fokus, sit velvære eller styrke sit immunforsvar. Hunde har forskellige behov afhængig af race og alder. Uanset hvad din hund har brug for, findes der kosttilskud til hunde, som øger energiniveauet, styrker koncentrationsevnen samt vitamintilskud der booster hundens immunforsvar – det gælder også hunde som ellers er friske og sunde. Ligesom alle andre produkter fra HIKE, er deres kosttilskud til hunde lavet udelukkende af naturlige råvarer uden brug af kunstige aromaer eller tilsætningsstoffer. Klik ind på www.hike.dk og tjek udvalget af de mange kosttilskudsformer for at finde det rette til din hund. Der findes desuden en fyldestgørende oversigt over, hvilke råvarer der vil gavne og styrke din hunds sundhed og velvære, som også vil kunne give et indblik i både hvilke kosttilskud – men også hvilke fodertyper, der vil egne sig bedst til din hund.