Handel

Redaktionen

Handel

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder brystforstørrelse samt reduktion af brystvorter

Når man er på udkig efter en plastikkirurg, er det ofte afgørende for ens beslutning, at man kan føle sig i trygge hænder hos sin nye klinik. Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj gør en dyd ud af, at deres klienter føler sig i sikre og dygtige hænder, lige gyldigt om du får lavet brystforstørrelse, reduktion af brystvorter eller et helt tredje indgreb.


Brystforstørrelse som skaber naturlig fylde

Ud af de både kirurgiske og non-kirurgiske procedurer tilbudt hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, er en brystforstørrelse et populært indgreb. Er man utilfreds med sin egen barm, må det aldrig undervurderes, hvor meget en brystforstørrelse kan øge både selvtillid og livskvalitet. En brystforstørrelse går ind og skaber eller genskaber en naturlig fylde i din barm, samtidigt med at den genopretter din barms symmetri. Der kan ligge mange tanker og ønsker bag en brystforstørrelse, som alt sammen drøftes med din kirurg når du inviteres til en konsultation. Din nye kirurg fra Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilrettelægger altså din behandling specifikt til din barm og dine ønsker, sådan at du sikres det bedste kosmetiske resultat.

Reduktion af brystvorter

Et andet populært indgreb på Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj er reduktion af brystvorter. Flere omstændigheder, såsom amning, vægttab eller vægtstigning, kan forårsage brystvorter, der kan virker uharmonisk store i forhold til resten af brystet. Med en reduktion af brystvorter, kan dette dog rettes op på ved et relativt simpelt indgreb. En reduktion af brystvorter indbefatter, at man fjerner et stykke af areola hele vejen rundt om brystvorteområdet, og herefter syer snittet sammen, så arret næsten ikke bliver synligt. En reduktion af brystvorter mindsker derfor omkredsen af dit brystvorteområde, og skaber derved harmoni samt forbedrer totalindtrykket af din barm. Før en forestående reduktion af brystvorter, vil du have haft tæt konsultation med din kirurg, hvor I sammen vil være blevet enige om de præcise detaljer omkring dit personlige indgreb.

Besøg www.plastikkirurgi-aarhus.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige indgreb, der tilbydes på Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, samt finde kontaktinformationer på kompetente medarbejdere, der altid står klar med råd og vejledning.